2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تناسخ هست 

از لحاض روانشناسی یکی دوتا از روانکاو های معروف به این نظریه معتقد هستند ..(علمی)

از لحاض دینی هم توی قران اسم از تناسخ و توضیحاتی راجب این کلمه هست اماااا قران نه تایید کرده و نه رد کرده ...فقط توضیحی داده راجبش .

باز هم بسته به اعتقاد و عقاید هر فرد داره خیلیا قبولش دارن ولی بعد از خارج شدن روح از بدن انسان هنوز جایی اونقدر ثابت نشده که روح به جسم و کالبد دیگه ای تبدیل شه 

اما توی زندگی پیشیین همه ما به نوعی وجود داشته ولی بعد از این زندگی هنوز مشخص نیست

متاهل و متعد به اونی که دنیامه❤️
منم اعتقاد دارم واقعا درسته  واسه همینه بعضی غریبه هارو میبینی به دلت میشینه و عاشقشان میشی شا ...

درسته حتی ی جاهایی ک اصلا قبلا نرفتی با خودت میگی آشناس من قبلا اینجا اومدم دیدم

تناسخ هست  از لحاض روانشناسی یکی دوتا از روانکاو های معروف به این نظریه معتقد هستند ..(علمی) ...

لطف کن بگو کدوم ایه وکدوم سوره

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
خب میشه حداقل نظر داد ک هیچکسسسسسسسس ت دنیا از ازل تا الان بعد مرگ برنگشته

اخه مشکل اینه فقط میشه نظر داد، نمیشه گفت درسته یا نه؟

ولی بنظرم درست نباشه... من به چیزایی که درباره مرگ تو قرآن اومده اعتقاد دارم🌷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز