2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 13984 بازدید | 147 پست
عروسیمون صبح تا دو بود بعدش رفتیم خونه پدرشوهر بره کشتن جلو پامون و یه دور رقصیدن بعدم کباب بهمون ...

خوش بحالت واسه من حتی یه مرغ هم نکشتن گفتن رسم نداریم همونجامادربزرگم میخواست دعواراه بندازه وجلوشوگرفتن بعدکاشف به عمل اومدازخسیسی بره نگرفتن☹

گاهی انسانم آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عروسی نداشتم تو کرونا بود با مانتو قرمز 😁خانواده منواون رفتیم رستوران بعد خونه   دلم ار ...

من الان بعد ۶ سال ازازدواجم باداشتن یک پسر میخوان لباس عروس بپوشم عکس بگیرم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
سر جاری های عزیز تر از جانم همه کاری کردن شب عروسیم خراب بشه ولی موفق نشدن 😁 خلاصه برگردم عقب عروس ...

واسه من توفیلم عروسیم فیلمبرداررفته روصورتشون انقدردارن حرص میخورن وبانفرت نگاه میکنن حتی نیومدن اخرشب تبریک بگن بهم ولی واسه ماه عسل به شوهرم زنگیدن وتبریک حتی نگفتن گوشیوبده به خانومت 

گاهی انسانم آرزوست
منم عروسی نداشتم تو کرونا بود با مانتو قرمز 😁خانواده منواون رفتیم رستوران بعد خونه   دلم ار ...

آخه وقتی عروسی نیست بعد ک آدم تنها میشه خیلی عاشقانه نیست 

اون جوری میگن آخيش خداروشکر مراسممون ب خوبی تموم شد 

چ میدونم شاید منم زیادی.... خلم 

ولی تو تصوراتم همش همینه 

من خودم ی بار دیگ بخوام ازدواج کنم بازم عروسی نمیگیرم ولی دوس دارم شوهرم خیلی عاشقم باشه مادرشوهرم مرده باشع یا روشن فکر باشه بذاره ما قشنگ زندگی کنیم من حسرت به دل اینام

مثلا من فکر میکنم موقع رقص دونفره واینا چقد عاشق همن 

احتمالا شما از اونایی هستی که فکر میکنی زندگی بلاگرا هم خیلی عاشقانه و گل و بلبلِ😬

اینا همش فیلم و تظاهر هست 

وگرنه تو ایران همه خوشبخت بودن😝

خوش بحالت واسه من حتی یه مرغ هم نکشتن گفتن رسم نداریم همونجامادربزرگم میخواست دعواراه بندازه وجلوشوگ ...

ما رسم شهرمونه همه میکشن حتی اینایی که ماه عسل هم میرن

فامیلمون بخاطر عزادار بودنشون همینجوری با مانتو سفید اوردنش خونه شوهر ولی بره کشتن و خودمون ۱۵نفر کباب کردیم برا شام

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

واسه من توفیلم عروسیم فیلمبرداررفته روصورتشون انقدردارن حرص میخورن وبانفرت نگاه میکنن حتی نیومدن اخر ...

چ چیزا واقعا 

من حسودی جاریم نمیکنم فقط واسه اینکه مادرشوهرم منو خیلی اذیت کرد وکاری به اون نداره و برای اون خیلی خوبه ناراحتم 

ولی این کاری ک جاری های تو کردن خیلی خیلی خز وخیل بوده واقعا

واسه من توفیلم عروسیم فیلمبرداررفته روصورتشون انقدردارن حرص میخورن وبانفرت نگاه میکنن حتی نیومدن اخر ...

قکر کردم برا من بیشعورن فقط برا منم هر دفعه می‌رفتیم یا زنگ میزدم فقط با همسرم حرف میزدن منم یکدفعه درگیر شدن گفتم حق نداری جوابشون رو این دفعه با داداشش حرف زد داداشش اومد بده به زنش گوشیو قطع کرد والا چرا من هستم باید با همسرم حرف بزنن 

احتمالا شما از اونایی هستی که فکر میکنی زندگی بلاگرا هم خیلی عاشقانه و گل و بلبلِ😬 اینا همش فیلم و ...

نه اونا رو. میدونم چجوری اصلا دنبال نمیکنم

ولی این تصورات رفته تو مخم یکمم منحرف فقط ب شب زفاف فکر میکنم و روزهای بعدش 

همه‌ش پیش خودم میگم ینی بقیه هم مثل ما دعوا داشتن اول زندگی

ما رسم شهرمونه همه میکشن حتی اینایی که ماه عسل هم میرن فامیلمون بخاطر عزادار بودنشون همینجوری با ما ...

ماهم رسم گوسفندداریم من اصلا حواسم نبودکه گوسفند بگیرن اوناهم ازخداخواسته نگرفتن شب که اومدم توتالاردیدم هیچی به هیچی مادربزرگم امپرچسبوندکه چه وضعشه وخودتونوبی ارزش کردین نه عروسمونو

گاهی انسانم آرزوست