2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 13984 بازدید | 147 پست
آخه عروس دومادن به هر حال و چقدر بدو بدو میکنن خوشحالن اونشب به هم میرسن

این ماله زمانه عقد محضریه نه عروسی 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم می خوام فقط برم آتلیه بدون مراسم ولی خیلی نگرانم که بعداً پشیمون نشم از اینکه عروسی نگرفتم. شما ...

ببین من از عروسی نگرفتن پشیمون نیستما چون بعدش تونستیم خونه بخریم 

ولی پیش خودم میگم اونا ک عروسی میگیرن شب زفاف شون و روز بهش مخصوصا خیلی عاشقانس

اسی من شب عروسیمون توپذیرایی خونه پدرشوهرخوابیدم همه فامیل هم توپذیرایی اونوقت مادرشوهروپدرسوهرم رفته بودن تواتاق خواب هیچ حرفی نزدیم انقدرخیته بودیم خوابیدیم صبح هم همه رفتن خونه هاشون ماهم اماده شدیم بریم ماه عسل مادرشوهرم گفت واسه توراهتون غذادرست کن ببرکه همونجاگفت بیشتردرست کن واسه ماهم بمونه عجله ای لباس پوشیدم وحرکت کردیم سمت امام رضااونجاهم جاریام تماس گرفتن به شوهرم تبریک گفتن هیچکس به من زنگ نزدیه تبریک بگه گوشی شوهرمم اونجایهوسوخت تارسیدم خونه هم باشوهرم دعوای اساسی کردم همکارخانومش بهش پیامک داده بود ومن دیدم گفتم میخوام برم خونه بابام انقدرهموزدیم مثل جنازه افتادیم یه گوشه 

گاهی انسانم آرزوست
منم می خوام فقط برم آتلیه بدون مراسم ولی خیلی نگرانم که بعداً پشیمون نشم از اینکه عروسی نگرفتم. شما ...

منم عروسی نگرفتم

پشیمون نیستم

از حرفای مردمم دورموندم باخیال راحت رفتم خونه خودم و کلی کیف کردم

من باالبومم بیشتراز کلیپم حال میکنم چون هروقت میخوام میرم میبینم

ولی کلیپ اینجوری تیس

من دوتا رو دوست دارم فیلم خوبیش اینه همه اقوام و فامیل داخلشن

عکسا فقط خودتونین 

حتما فیلمبردار بگیرین عکسم بگیرین

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

منم عروسی نداشتم

تو کرونا بود

با مانتو قرمز 😁خانواده منواون رفتیم رستوران بعد خونه

دلم ارایش عروس ولباس عروس میخوادا ولی یاد فامیلای خاک توسرم میوفتم که قرار بود اونا مهمونام باشن خوشحالم که عروسی نداشتم و پول پدر شوهرم حروم اونا نشد! 

رمانتیک بودن شب اول اصللللللا ربطی به جشن داشتن نداره

ببین من از عروسی نگرفتن پشیمون نیستما چون بعدش تونستیم خونه بخریم  ولی پیش خودم میگم اونا ک عر ...

به نظرم این مواردی که تو ذهنت موقعیه که چندتا از نزدیکای عروس و داماد مسولیت کارها رو به عهده بگیرن و عروس دوماد اینقدر دغدغه نداشته باشند. بیشتر کسایی که من دیدم خیلی خسته شده بودن چون مسئولیت باهاشون بود