2777
2789
فدات عزیز دلم ریپورت سونو رو دارید FNA توصیه شده؟ سایز لنف نود و زون لنف نود هم بگید بهم

تو جواب سی تی اسکن نوشته لنف نود برجسته ۱۳ ضربدر فک کنم ۲۲ بود ولی تو سونو نوشته ری اکتیو 

هر دوتاشم سی تی اسکن با تزریق پیشنهاد دادن 

گر خدا بود پنهاهت چه خطر بود ز راهت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ماهیت این لنف نود معلوم نبست انچنان اما سایزش خوبه به نظرم سی تی بدین که اطلاعات بهتر داشته با ...

ببخشید ژوگولار و اگزیلار باهم فرق دارن ؟ 

گر خدا بود پنهاهت چه خطر بود ز راهت
فدات عزیز دلم ریپورت سونو رو دارید FNA توصیه شده؟ سایز لنف نود و زون لنف نود هم بگید بهم

سلام عزیزم

تروخدا اگه پیاممو میبینی جواب بده خدا خیرت بده

من زیربغل سمت راستم احساس کردم بزرگتر از سمت چپم شده رفتم سونوگرافی نوشت لنف نود پاتولوژیک بعد گفت یه توده هایپو اکو هم توی سینه راستت داری چند ماه دیگه بیا سونو دوباره و به جراح عمومی هم نشون دادم گفتم چرا زیربغلم ورم داره؟؟گزارش سونو د دیدی خیلی عادی گفت هیچی نیست فقط چند ماه دیگه باز سونو برو ، بعد توی این فاصله زمانی خودم هرروز متوجه کوچیک شدن ورم زیربغلم میشدم بعد از ۴ ماه باز رفتم سونو گفت لنف نود زیر بغلت کوچیکتر شده و ابعاد توده هایپو اکوت تغییر نکرده.

حاالا میخواستم بدونم این یعنی خطری منو تهدید نمیکنه؟ایا من سرطان سینه دارم؟؟

لنف نودم کوچیک شد اما هنوز از بین نرفته

خاب و خوراک ندارم ، زندگیم بهم حروم شده

توروخدا اگه میدونی بگو ثواب داره

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
سلام عزیزم عکس سونوهاتو بزار

اینم عکس سونوی اولم که میگه لنف نود داری:

در حالی که دکتری که سونوی اخرم رو رفتم پیشش گفت لنف نود ندری و اینم بگم خیلی دکتر معروفیه و فلدشیپ سرطان پستان بود

اما دکتری که سونوی اولم رو رفتم پیشش فلوشیپ نبود ولی میگه لنف نود داری.

حالا من نمیدونم حرف کدومو قبول کنم 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
سلام عزیزم عکس سونوهاتو بزار

عکس سونوی اخرم که میگه لنف نود نداری: