2777
2789
عنوان

3 روز دیگه زایمانمه.مامانم ولم کرده

5406 بازدید | 158 پست

چند روز پیش لگن درد شدیدم که شروع شد. به مامانم که 46 سالشه و دو تا کوچه باهام فاصله داره 

زنگ زدم التماس کردم.. دو ساعت دخترمو نگه داره 

که 5 سالشه.. 

بعد از کلی سکوت گفت میخواد بره خونه مادرش 

منم گریم گرفت.. گفتم تو کل 9 ماه بارداریم منو رها کردی.. ولم کردی.. الانم که دارم میزام.. بازم من برات مهم نیستم 

بخدا تو این 9 ماه. هر غذایی که هوس کردم و بهش گفتم برام نپخت.. روزایی که از درد و خونریزی زجه میزدم نیومد خونمون.. حمایت عاطفی ام نکرد.. وقتی باردار شدم. همش ملامتم کرد. 

الانم به شدت استرس دارم برای زایمانم

حتی زنگ نمیزنه از شوهرم حالمو بپرسه. 

یه روزای خیلی زیادی واقعا گشنه روزمو شب کردم

شبم گشنه خوابیدم. 

چون حالم بد بود و بد ویار

ولی مامانم هر روز با دوستاش بیرون بود

و تفریح 

خودشو با جلسه و روضه خفه کرده 

ولی بخدا من هیچ وقت حلالش نمیکنم

من تک دخترم.. بدون دوست و خواهر و کس و کار

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیلش چیه

اگه فهمیدی به منم بگو.. از بچگیمم به شدت کتکم میزد.. همیشه بهم میگفت زشتی.. چشات ریزه.. 

دماغت گنده اس.. دماغمو عمل کردم.. می‌گفت برو ژل بزن.. برو گونه بزن.. برو تتو کن خط چشم. 

همیشه منو تحقیر کرد و رها

احساس پوچی دارم قبل زایمانم

مادر من فرشته بود تو کل بارداریم خونش بودم مثل ی پرستار همش مراقبت میکرد ازم حتی ب زور چیزایی ک دوست نداشتم میداد ب خوردم 

خیلی دلم تنگه براش برا شادی روحش صلوات بفرستین اگه دوست داشتین 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...
چرا اینجوریه

دلم آنقدر شکسته حتی بهم گفت جمعه زایمان نکن. من میخوام برم جلسه روضه 

منم تک دخترم مادرم مریضه چند ساله 

شش سال خودم بودم خودم و تنها دخترم رو بزرگ کردم 

به همین یدونه اکتفا کردم اینقدر این مدت بهم سخت گذشت .البته مادرم مریض بوده و الا از کمک کردن دریغ نمیکنه منم درکش کردم و نخواستم اذیت بشه

اما به خودم بد گذشت

واقعا راست میگی. چطور میتونه بیخیال باشه 

حداقل کاش یه به شوهرم زنگ بزنه.. حالمو بپرسه.. حتی بابام

مادر منم زیاد برام کاری نمیکنه فقط لطف کرده بچه هامو هر وقت گذاشتم پیشش نگه داشته دوستشون داره ولی کمک دیگه ای بهم نکرد این که بیاد بره حتی یه زنگ هم نمیزنه ولی خب من میدونم افسردگی داره بی حوصله هست واسه این هست مادر شما علتش چیه؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍