2777
2789
عنوان

3 روز دیگه زایمانمه.مامانم ولم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 5407 بازدید | 158 پست
ای کاش میشد برم تو همون روضه جلوی همه ازش بپرسم : خانوم فاطمه ی زهرا دستور داده با هم مهربون باشین ه ...

نمیدونی چنان گریه ای میکنه واسه جلسه و روضه.. 

و در مورد امام حسین.. دلم میخواد بالا بیارم

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مامانم بچه منو نگه نمیذاره 

نه خدای مادرم از این بابت خیلی کمک حالم بوده بچه های منو خیلی دوست داره خیلی وقتا میگه بچه هاتو از خودت بیشتر دوست دارم پسر اولم ۱۳ ماهه بود باردار شدم نمیدونم اگه مادرم نبود چیکار میکردم همیشع پسرم رو نگه میداشت من می رفتم دکتر اینا ولی بابت چیرای دیگه بهم کمکی نکرده اصلا 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
پس کجابود  منظورم این بود مامانت باید کمکت کنه

منظور شما این بود ولی کسی که تو این شرایط بارداری و شرایط سخت بی محبتی از طرف مادر با پست شما ناراحت تر میشه که مامانش بی محبته و ولش کرده...

اولین عضویت ۱۵ آذر ۱۳۹۶
نه خدای مادرم از این بابت خیلی کمک حالم بوده بچه های منو خیلی دوست داره خیلی وقتا میگه بچه هاتو از خ ...

ببین من باردارم شدم.. 

حتی یه تکه لباس و جغجغه ام برا این بچم نگرفت ذوق کنه چیزی. 

منم همینو گفتم گفتم(( عاطفه و احساس )) نداره ولی از نظر منطقی بدون اخساسات نگاش کنی،فک میکنی حق با خ ...

خب خانواده واسه چیه عزیزم؟اگه من از مادر خودم انتطار نداشته باشم اخه ادم از کی می تونه انتطار داشته باشه می تونم برم به همسایه بگم برام کاری کن؟ اگه اینجور باشه که خانواده ادم با غرببه که فرقی نداره

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
نمیدونی چنان گریه ای میکنه واسه جلسه و روضه..  و در مورد امام حسین.. دلم میخواد بالا بیارم

واگذارش به امام حسین 

واقعا دلش میاد با تک دخترش اینطوری کنه 😔💔 

من یه آشنا می شناسم اینجوریه متوجه شدم با دخترش حسودی داره (خود مادره روابط زناشویی خوبی با شوهرش نداره و بعد با دخترش حسودی می کرد !!!!)

تو پیری ، همون دوستاش بیان کمکش ببین حوصله اشو دارن یا نه 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
خب خانواده واسه چیه عزیزم؟اگه من از مادر خودم انتطار نداشته باشم اخه ادم از کی می تونه انتطار داشته ...

وقتی واقعا هسچ کس و نداری چکار کنی اخه 

مادر شوهرم و اگه میگفتم میومد. 

ولی کف پاش زخمه عمل کرده.. دیابت داره.اصلا نمیتونه رو پاش وایسه. 

اگه واقعا نباشه ادم میگه مادر نداره. 

ولی وقتی میبینم هر روز بیرون گردشه اشک میریزه واسه اماما.. بعد منو سگ محل کرده

بخداوندی خدا

به امام حسین یه روسری قشنگ و خوشگل هفته پیش خریدم براش. 

بخاطر این که مهر بندازم تو دلش.. هوامو داشته باشد دم زایمان 

ولی... چی شد

عزیزم فکر نکن به این چیزا من همه این راهو رفتم.مادر من خدا بهش سلامتی بده انشالله ستون فقراتش مشکل داره خواهر هم ندارم  مادر شوهرم با این که میدونست کسی ندارم و خودش هم خیلی کاری و زرنگه منو ول کرد منم هیچکس نداشتم فقط مادرم مجبور شد شب بیاد پیشم بمونه که اونو می‌دیم خودم حالم بدتر میشد از ناراحتی با وجود اینکه سزارین بودم.تو حاملگیم حتی آنقدر گریه کردم که به خاطر فشار عصبی انسولینی شدم 

واگذارش به امام حسین  واقعا دلش میاد با تک دخترش اینطوری کنه 😔💔  من یه آشنا می شناسم ا ...

همیشه با دوستاش میرفت کربلا مشهد 

من برا بابام و داداشم غذا میپختم میفرستادم

من میرفتم خونشو تمیز میکردم. 

ولی من بدبخت چی

یه اش جو 9 ماهه هوس کردم

دقیقا  اش مزه مادرمو 

بهش گفتم بخدا وسایلشو من میخرم فقط دزست کن

درست نکرد

وقتی واقعا هسچ کس و نداری چکار کنی اخه  مادر شوهرم و اگه میگفتم میومد.  ولی کف پاش زخمه ...

مادرت قلبش پر از حسادته 

احساس می کنم مشکل روانی داره 

اصلا مزخرف 

حالم بد میشه از بی عاطفگیش 

ای کاش نزدیک بودی خودم کمکت بودم

کدوم شهری؟

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
وا. بگو من دخترت مهمترم یا روضه. بخدا اینا آبروی مذهبی ها رو میبرن

اینکارارو میکنه من از همه چیز زده میشم.. 

خودشو میکشه واسه امام حسین 

همین ماه روضه گرفت تو خونش

با دوستاش خودشونو میزدن گریه میکردن ولی 

همین مامان.. 

نمیگه من مردم یا زندم