من خیلی استرس که میگیرم سردردبدی نیشم به شدت بدالانم سرم دردمیکنه وعصبیم درس میخونم متوجه نمیشم پس کی قراره این درساتموم شه چراراحتمون نمیزارن ۱۴ساله داریم درش میخونم هنوزسه سال دیگ مونده تازه لیسانس بگیریم تازه بعدش بازبری توجامعه ببینی کارنیست آزمون استخدامی نباشه اگه باشه یک نفربگیرن مثل امسال این همه تخصیل کرده یک نفرمیخواستن تازه خوشحال بودن آزمون استخدامی گزاشتن داییم میگه ۳۰سال ۷صبح بیدارشی که ۳۰ساله دیگه ام ۷صبح بیدارشی مشکل اینجاست اگه بری سرکارهم بازسختی های خودشوداره اگه هری سرکارهم بازم دلت میسوزه واسه عکری که سردرس خوندن حروم شدخسته شدم دیگه رشته موردعلاقم میخواستم برم نشدنیاوردم بااینکه مثل خردرس خوندم جوری که همه بعداینکه متوجه شدن مزشکی وپرستاری ومعلمی نیاوردم دلشون برامن سوخت چون خیلی سختی کشیدم ازخیلی چیزام زدم تادانشگاه خوب قبول شم ولی قبول نشدم موقع کنکورازروی فشارعصبی واسترس قرص مصرف میکردم یه نوع سادیسم جنسی هم گرفته بودم رفتم کلی دکتر الانم همش درسای سخت بااین رشته سخت مهندسی که همه تهش میگن بیکارمیشی خودتم سردرنمیاری ازاین درسای سخت هعی
تنهاشکری که میکنم اینه که ازدواج کردم بعدکنکوروگرنه یه عصبی روانی میشدم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منم زبان خوندم عزیزم دقیقا مث تو خیلی درسخون بودم باورت میشه الان همه بهم میگن میخای چیکارکنی و فل ...
زبان خیلی رشته خوبیه که آینده داره معلم زبان میشی خیلی معلمی بالیسانس زبان میگیرن استادداشنگاه مافوق لیسانس زبان داره استاددانشگاس تدریس میکنه تازه زبان بورسیه خارج راحت ترمیکنن انشالله خیره