2777
2789
عنوان

خواستگار کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 66 پست
یکی از کاربرا درست میگه تا عشق نباشه ازدواج بنظرم معنی نداره🥲

اگ اینطوریه من عاشق نشدم .قبلا عاشق یکی بودم با این ک ولش کردم اما هنوز میاد تو ذهنم هر چند ادم زندگی نبود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرمن ازدواج با کسیکه خونه نداره اشتباهه مگر اینکع درامد خیلی بالایی داشته باشه که بدونی بزودی میخ ...

والا من درآمدم به نسبت خیلی از اطرافیانم بالاست اما مطمئنم تا ده سال آینده شاید حتی نتونم بگیرم چون روز به روز میره بالا... 

من پیداشون نکردم ☹️ والا عاشق هیچ کدوم نیستم . اما میشه دوست داشت

آخه از کی حرف می زدی که دوست دارم بهت گفتن؟

اولی بهتره چشم و گوش بستس 

دومی هم که ی تجربه شکست داشته داره مخ میزنه،شکاکه ،توهین میکنه

والا من درآمدم به نسبت خیلی از اطرافیانم بالاست اما مطمئنم تا ده سال آینده شاید حتی نتونم بگیرم چون ...

بهرحال هرکسی عقیده ای داره دیگه😁

عقیده من اینه با این شرایط مملکت و قیمت اجاره ها و سختی زندگی‌مستاجری با ادمیکه خونه‌نداره ازدچاج نکنید

اسی خاستگار اولی بددهنی کرده یا دومی؟؟

دومی . بهش گفتم قبلا یکیو دوس داشتم فک میکنه من با کسی ام همش شک میکنه اخرم میگ از سر دوست داشتن اعصابم خورد شد اون حرفا رو زدم 🙁میترسم ازدواج کنم باهاش . خونه برام زندون بشه 

زنش ادم خوبی نبوده اخه. وفادار نبود .خودش انگار ادم خوبیه 

اره هرکی طلاق میگیره همینو میگه وفادار نبوده خیانت کرده!!!!!!

نمیدونم من خودم راضی به ازدواج با مرد طلاق گرفته نمیشدم خودمو انقدر بی ارزش نمیدیدم انقدر واسه خودم مهم بود که زن یه پسر بشم نه مرد مطلقه اون باید یکی مثل خودش رو بگیره  !!! جدا از ازدواج دومش توهین کرده بهت قبل ازدواج دیگه بعد ازدواج جی میشه 

این قربون صدقه رفتنا ملاک نیست .. دومی ی بار ازدواج کرده یاد گرفته چجوری دل ی زنو میتونه بدست بیاره ...

منم دوست دارم با عقلم تصمیم بگیرم اما میترسم عاشقش نشدم زندگیم خراب شه. اولی همه چیش خوبه اما همین ک نمیتونم درکش کنم احساسی زیاد نیس بنظرم خشکه نمیتونم زیاد باهاش راحت باشم .