2777
2789
عنوان

خواستگار کمک

367 بازدید | 66 پست

دو تا خاستگار دارم بنظرتون کدوم بهتره؟

اولی: یه سال ازم بزرگتره من ۲۶ ام اون ۲۷ . معلم  ماشین داره اما خونه نداره هنوز.  این ک احساسی باشه و توجه کنه و حرفای احساسی بزنه میگ همه کار برات میکنم اما خیلی کم میگه ینی کم شنیدم بگه دوست دارم اینا . زیاد نمیتونم درکش کنم.🤦‍♀️ یکم فقط جلوی سرش موهاش ریخته.

دومی: ۳۵ سالشه. یه بار قبلا ازدواج کرده ،طلاق داده زنشو. شغلش ازاده. ماشین داره . خونه نداره. ادم احساسیه خیلی میگ دوست دارم و جونمو برات میدم و همه کار برات میکنم. از این حرفا . یکم میتونم درکش کنم 🤦‍♀️ینی مث اولی شخصیتش مبهم نیس برام زیاد. چند باری بد دهنی و توهین  کرده..بیشتر شک میکنه ب ادم

هر دوتاشون شهرشون دوره نسبت ب من .

😐 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچ کدوممممم

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!