2777
2789
عنوان

خواستگار کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 66 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونی ک زنشو طلاق داده و زبون نرم وچرب داره خیلی ترسناکتره تازه ک بددهنی وتوهین قبل ازدواجم میکنه  چنتا ازدوستام فاز روشنفکری برداشتن بااین مردای مطلقه ازدواج کردن روزگارشون سیاهه

ب کسی برنخوره نمیگم همشون بدن ولی خب مردی ک زنشو طلاق داده احتمالا ی عیبی داشته مگر اینکه خلافش ثابت شههه

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
خیلیا الان خونه ندارن مگر با کمک والدین باشه پسره که از مریخ نیومده اونم مثل ما داره تو کشور زندگی م ...

بنظرمن ازدواج با کسیکه خونه نداره اشتباهه

مگر اینکع درامد خیلی بالایی داشته باشه که بدونی بزودی میخره

این قربون صدقه رفتنا ملاک نیست .. دومی ی بار ازدواج کرده یاد گرفته چجوری دل ی زنو میتونه بدست بیاره اولی تجربش کمتره ک تو زندگی تجربه بدست میاره الانم بلده ولی مث دومی تجربه نداره .

ولی در کل اگه دومی بیشتر ب دلت نشسته هم قیافش هم اخلاقش، دومیو قبول کن چون شرایط کلی شون باهم زیاد فرق نداره ولی اینو بذون ازدواجی ک بر اساس عقل باشه ازدواج موفق تریه نسبت ب ازدواجی ک بر اساس احساسات باشع