2777
2789
عنوان

خواستگار کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 66 پست
ببین اون روانش ناسالمه  ب ی ادم سالم بگو من یکیو دوس داشتم منطقی میگه مهم نیست فقط مهمه ک الان ...

اره دقیقا من خودم با این ک قبلا یکیو دوس داشتم بهش گفتم این ک زن داشتی برام مهم نیس .اما وقتی دیدم شکاک و بد دهنه دیگ دلم بد شد نسبت بهش

درسته از گذشته نباید به پارتنرت بگی ولی اگرم گفتی که نباید فحش بشنوی فردا پس فردا پدر و مادرت و بقی ...

اصلا ادمی ک فحش میده تربیت درستی نداره و مشخصه ک تو خانواده درستی بزرگ نشده یا دوستای خوبی نداره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درسته از گذشته نباید به پارتنرت بگی ولی اگرم گفتی که نباید فحش بشنوی فردا پس فردا پدر و مادرت و بقی ...

اره دقیقا .تازه میگ من دوس ندارم کار کنی زن باید خونه دار باشه جای ما رسمه

اما اولی ن برعکس دوس داره کار کنم  

پس هردوشونو رد کن

اگ  با اولی بیشتر صحبت کنم  بنظرت اشتباهه؟ چون راجب ازدواج کم حرف زدیم با این ک میشناسمش در این مورد کم حرف زدیم ؟

نمیدونم با محبت  و مهربونی حرف بزنم چی بگم بش .

اگ  با اولی بیشتر صحبت کنم  بنظرت اشتباهه؟ چون راجب ازدواج کم حرف زدیم با این ک میشناسمش د ...

من خودم اولیو تائید میکنم از چیزایی که داری میگی

ولی ازدواج چیزی نیس که دو سه بار با هم بشینین حرف بزنین به این نتیجه برسین که بریم زیر یه سقف

حتما باید شناخت کافی از هم داشته باشین و حتتتتتتما مشاوره خوب برو

ازین به بعد بیشتر به زندگی اطرافیانت دقت کن

یه کاغذ بردار اولویت هاتو بنویس ولی صرف اینکه نوشتم و طبقه بندیشون‌ کردم کافی نیست

اولویت ها تغییر میکنن پی باید برگردی و جای بعضیاشونو عوض کنی

شوهر خاله و خاله هاتو ببین

پدر مادرتو ببین

عمه و شوهرعمه هاتو ببین

ببین کاری هست که اونا انجام بدن که خوشت بیاد یا نه