2777
2789
عنوان

خواستگار کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 66 پست
آخه از کی حرف می زدی که دوست دارم بهت گفتن؟   اولی بهتره چشم و گوش بستس    دومی هم ...

اولی ک چند ساله میشناسمش دومی ی سال میشه 

هر چند اولیم دوست دختر داشته البته الانو نمیدونم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دوست دارم با عقلم تصمیم بگیرم اما میترسم عاشقش نشدم زندگیم خراب شه. اولی همه چیش خوبه اما همین ک ...

شاید یکم بیشتر بشناسیش بهتر بتونی درکش کنی

دید من مسبت به اولی بهتره تا دومی

البته در حد شناخت میخوای رابطه داشته باشی  که ببینی میتونی درکش کنی یا نه؟

نمیخوای که عاشقش بشی

واسه اولی بعدا تصمیم میگیری ولی دومی اصلا فرصت شناخت بهش نده رد کن

بهرحال هرکسی عقیده ای داره دیگه😁 عقیده من اینه با این شرایط مملکت و قیمت اجاره ها و سختی زندگی‌مست ...

نه خوب منم میفهمم چی میگی ولی آخه با این عقیده شاید یه چیزی حدود ۹ درصد پسرا بتونن زن بگیرن:) متاسفانه مشکل مملکت و اوضاع اقتصادی خرابه کاری هم از دست ما برنمیاد  امیدوارم فقط بهتر بشه اوضاع

اونبکه فحش میده بزارش کنار  مطمعن باش بری تو زندگی همینه و بهشم بگو دلیلش چیه شاید خودشو اصلاح ...

اشتباه کردم گفتم یکیو دوست داشتم یا خواستگار دارم. تجربه شد برام ک از گذشته ،ادم نباید برای کسی بگ 

اره ب خودشم گفتم گفت تووفادار باش کافیه و این حرفا بازم میترسم 

اگه مشکلت خونس که خودتم میتونی کار کنی با وام و … باهم میتونین خونه بخرین

این جمله خیلی کلیشه ایه ولی وااااقعا اخلاق خیلی مهمه

درمورد اخلاق سرچ کن اطلاعاتتو بالا ببر چون فقط سامل این نمیشه که عصبانی نشه یا شبیه اینا. مبحث اخلاق گستردس

اشتباه کردم گفتم یکیو دوست داشتم یا خواستگار دارم. تجربه شد برام ک از گذشته ،ادم نباید برای کسی بگ&n ...

ببین اون روانش ناسالمه 

ب ی ادم سالم بگو من یکیو دوس داشتم منطقی میگه مهم نیست فقط مهمه ک الان برات تموم شده باشع

اشتباه کردم گفتم یکیو دوست داشتم یا خواستگار دارم. تجربه شد برام ک از گذشته ،ادم نباید برای کسی بگ&n ...

درسته از گذشته نباید به پارتنرت بگی ولی اگرم گفتی که نباید فحش بشنوی

فردا پس فردا پدر و مادرت و بقیه اقوامتم فحش میده

اگه مشکلت خونس که خودتم میتونی کار کنی با وام و … باهم میتونین خونه بخرین این جمله خیلی کلیشه ایه و ...

اصلا زیاد مشکل با این ک خونه دارن یا ن ندارم. مشکلم اخلاق و احساسس اونا و حسی هست ک خودم بهشون دارم . هر دوتاشون اون ادمی ک سلیقه من هست نیستن .