2777
2789
عنوان

سایکوپت

5330 بازدید | 68 پست

من دخترم ۱۶ سالشه پنج ساله یجورایی میشه گفت از پرورشگاه اوردمش خیلی دوسش دارم حتی از شوهرمم بیشتر این یگسال اخیر اخلاقای بدش شدت گرفته بود که بردمش روانشناس الان روانشناس میگه که به بیماری روان پلید یا همون سایکوپث ضداجتماع مبتلاست میگه که یه بیماریه نادره و اگه پیش خودم نگهش دارم حتی ممکنه منجر ب مرگ ما بشه بنظرتون روانشناس مشکل داره یا واقعا اینطوره؟دخترم خیلی مهربونه و ضداجتماعی نیست همیشه هم با همه گرم میگیره هیچ رفتار وحشیانه ای هم ازش ندیدم آدمو تو شک میندازن روانشناس شناسو به قول بقیه خیلی خوبیه که

ببرش یکی دوتا روان شناس دیگه هم ببینن بعد

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تشخیص اختلال همیشه بهترین حالتش ابنکه یک تیم روانشناسی درموردش تصمیم بگیرن

پس لطفا فقط به نظر یک نفر قناعت نکن

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

حالا یه سوال 

چه اخلاقای بدی داشته که شدت گرفته 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

عزیزم روانشناسا کلا بعضی اوقاتم چرت و پرت میگن 

الان ۱۶سالگی سنی که غرور جونیه و سرناسازگاری بچه ها چدختر چ پسر با خانوادس باید با نرمی و مهربونی باهاش رفتار کنید و سعی کن دوستش باشی بیشتر تا مادری ک بخواد نصبحتش کنه 

ببین این خیلی بیماری خطرناکیه

کسایی که بهش مبتلان معمولا آدمای باهوشی هستن که اصن نمی‌ذارم کسی بفهمه 

احساس و عاطفه  ندارن بیشتر قاتلای زنجیره ای همین بیماری رو داشتن بهشون میگن هانتر یا شکارچی

جدی بگیر یه روانشناس دیگه ام قبرس اگر تایید کرد واقعا جدی بگیر 

البته امیدوارم سر کاری نباشه تایپیکت

وقتی کار اشتباهی میکنه حس عذاب وجدان داره؟ 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
ببرش یکی دوتا روان شناس دیگه هم ببینن بعد

بردم یکی میگفت که تشخیص بیماریش خیلی سخته کار هرکسی نیست میگه که ممکنه داشته باشه و ما نتونیم تشخیص بدیم میگن چون هوشش بالاست و خیلی مرتبه به احتمال ۹۰ درصد مبتلاست ازمایشا هم همینو میگن ولی خود دکتراهم میگن به ازمایش اعتمادی نیست

وای داداش منم یکماه قبل دچار وسواس فکری شده بود ومدام می‌گفت من بچه این خونم؟از کجا بدونم اشتباهی نشدم وبریم ژنتیک و...۳روز تمام درگیرشم بود و هفته بعدش خشن شده بود .سایکوز وسایکوتیک گفتن.    

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

وقتی کار اشتباهی میکنه حس عذاب وجدان داره؟ 

نه انکار هم میکنه هیچ گردن نمیگیره از حیوونا هم خیلی بدش میاد یبار با کفگیر جلو چش خودم  سره سگه خواهرمو خونی کرد بعد ججدی میگفت که کار من نبود🙁

منم درگیر بودم،اصلا ب طرف نمیاد ضد اجتماع باشه همون لحظه ک داره میخنده وسوخی میکنه فکر قتل هم هست

یعنی تو هم مبتلا بودی؟الان خوب شدی؟روانشناسی کی بوده؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز