2789
عنوان

سایکوپت

| مشاهده متن کامل بحث + 5622 بازدید | 68 پست
نه انکار هم میکنه هیچ گردن نمیگیره از حیوونا هم خیلی بدش میاد یبار با کفگیر جلو چش خودم  سره سگ ...

متاسفانه نرمال نیست... 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
بردم یکی میگفت که تشخیص بیماریش خیلی سخته کار هرکسی نیست میگه که ممکنه داشته باشه و ما نتونیم تشخیص ...

یه سری علائم داره این بیماری 

یه خورده راجع بهش تحقیق کن توس چندتا از سایت ها احتمالا خودت هم متوجه میشی

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلا بیماریهای روان خیلی علایمشون شبیه به هم پیچیده هست .وگاهی سالها یک متخصص دلسوز و وقت گزار میخواد تا به تشخیص قطعی برسه..بالا متوجه نشدم شما از پرورشگاه آوردینش یا خودش میگه من پرورشگاهی ام..شما آوردینش

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

یعنی تو هم مبتلا بودی؟الان خوب شدی؟روانشناسی کی بوده؟

دکتر نرفتم، البته شدت مریضیم کم بود ینی هیچکس آسیب نزدم، با مثبت اندیشی وحفظ آرامش حل شد اما 3سال تمام درگیر بودم

برام دعا کنید🥺 بزودی تیکر بارداری میزنم💪🏻👶🏻
حالا یه سوال  چه اخلاقای بدی داشته که شدت گرفته

خرابکاری میکرد بعد میگفت کار من نبوده یا مثلا خیلی ساکت میشنست اولا فک میکردیم شوخی میکنه ولی نه جدی جدی ظرفیت داشت تا یه ساعت کامل بشینه بهت زل بزنه هیچکاریم نکنه 

نه انکار هم میکنه هیچ گردن نمیگیره از حیوونا هم خیلی بدش میاد یبار با کفگیر جلو چش خودم  سره سگ ...

متاسفانه این از فاحش ترین و مشخص ترین و شاید اصلی ترین علائم بیماری سایکوپاتی باشه

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
خرابکاری میکرد بعد میگفت کار من نبوده یا مثلا خیلی ساکت میشنست اولا فک میکردیم شوخی میکنه ولی نه جدی ...

ببین نمیخوام نگرانت کنم ولی چون تو پرورشگاه بوده همین میتونسته باعث آسیب روحی این مدلی بشه 

کلا بیماریهای روان خیلی علایمشون شبیه به هم پیچیده هست .وگاهی سالها یک متخصص دلسوز و وقت گزار میخواد ...

خودمون آوردیم زیاد دراین مورد صحبت نمی‌کنیم خودشم هیچی نمیگه تا حالا هم نپرسیده کلا کنجکاو نبوده دراین مورد

ببین خیلی خاصن 

مثلا وسواس شدید دارن یا به جابه جایی اشیا حساسن یا روی یک کاری دقیقا کلکسیون هم خیلی علاقه دارن جمع بکنن با حیوانات یا انسان ها خیلی رابطه خوبی ندارن و گاهی اسیب شدید میزنن عادت غذایی عجیب هم شاملش میشه خام خوری عمدتا اگر کوچیک باشن سعی میکنن با نقاشی ها یا کاردستی های عجیب خودشونو تخلیه کنن یا ازار و اسیب به دیگران