2821
2789
عنوان

سایکوپت

| مشاهده متن کامل بحث + 5477 بازدید | 68 پست
اروم‌ش میکنه  اون عصبی شدن هم یه جورایی تشویش های خاص ذهنی مثل یه سری وسواس ها هست

من فقط میدونم حس دلسوزی و پشیمونی ندارن در مورد عصبانی شدن چیزی هیچ وقت ندیدم بگن راستش فکر می کنم داشته باشن حالا ممکنه حس عصبانیت اونا ظرفیت و محرکاش یا نوع تخیله شدنش فرق کنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عذر میخوام چیشد که دختر نوجوون اوردین از پرورشگاه.چون اکثرا نوزاد یا کودک میارن.چیزخاصی تو پرورشگاه ...

فقط همین یکی بود که بزرگتر از همه بود هیچکی هم به سرپرستیش نمی‌گرفت  میگفتن این بهتر باهات می‌سازه تا یه نوزاد ک بزرگ میشه دنبال مادر خودشه و اینا بعد مهربون بود و صدتا دل میشکوند پشیمونم نیستم بنظرم کار خوبی کردم 

فقط همین یکی بود که بزرگتر از همه بود هیچکی هم به سرپرستیش نمی‌گرفت  میگفتن این ب ...

آخی عزیزم..مطمئنا بهترین کارو کردین..پس بدونین این دختر چقدر ضربه خورده..هم بی سرپرست بوده هم بین اون همه بچه این تنها مونده و کسی قبولش نمیکرده..احتمالا همینا باعث شده که یکسری مشکلات روحی پیداکنه..و بنظرم من به آدما بدبین شده ..سعی کنین خیلی باهاش صحبت کنید بگید مثلا خدا انقدر مارو دوست داشته که تو رو اونجا نگه داشته که ما بیایم سراغت .تو فرشته ای تو بی نظیره..این جملات رو هر دختری تاثیرات مثبت زیادی داره..مخصوصا بچه های پرورشگاه که همیشه احساس میکردن کسی دوستشون نداشته..تمام تلاشتون رو بکنید برای رفع بعضی از اخلاقیاتش..خدا هم کنارتونه و بهتون کمک میکنه تا یک خانواده شاد و موفق باشید در کنار هم

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤

همیشه هروز هرساعت قربون صدقش میریم هم ما هم خانوادم یه روز لوس میکنه خودشو خوشحال میشه یه روز میگه بدم میاد اینجور میگید حس میکنم دارین  دلسوزی میکنید حس میکنم بدبختم

له احتمال زیاد سایکوپات این اختلال بخاطر اسیب های روحی که تو بچگی دیدن به وجود میاد

اونا هیچ رحم و همدلی ندارن 

به راحتی دروغ میگن 

کارای اشتباهشون رو انکار میکنن

یه سریاشون قاتل نمیشن و کلاهبرداری و سوئه استفاده میکنن از بقیه خیلی باهاشون و مدام نقش بازی میکنن

یه سریاشونم تو درجات بالا مرتکب قتل میشن

چه دسته اول چه دوم هیچ پشیمانی و احساس گناهی‌نمیکنن و لذت میبرن از آسیب زدن

از کشتن حیوونا شرو میشه 

خیلی مراقب باشید خواهر من مبتلاست 

ولی از دسته اول عجیب اینکه خیلی اجتماعی و جلو جمع یه فرشته مهربونه ولی فقط ظاهری 

انقد خون به دل من کرده ازار مبرسونه بهم ولی 

انکار میکنه تو تخم چشام میگه اینوکارو نکردم

شیشه ریخت تو غذام براپ عجیب بود چرا یهو مهربون شد و غذا اورد برام شک کردم شیشه دیدم تو غذام 

دم گربم و میکشه پا میزاره رو پاش عمدا و مشخصه 

ی بارم صداش زد گربمو در و باز کرد اون دویید درو سری بست بین در موند خوب شد من رسبدم الان گرلم و تو اتاقم نگه میدارم هم ترس اینو دارم برا خودم هم اون شیشع ریخت تو غذام همش میترسم بلایی سر گربم بیاره 

من بیماری ام اس دارم بدون هیچ خجالنی بیماریم رو مسخره میکنه روج و روان و احساساتم رو نابود کرده 

خیلیم نفش بازی میکنه خودشیرینی میکنه

افراطی میخواد به بقیه خودشو خوب نشون بده کلا زله کرده منو