2789
عنوان

سایکوپت

| مشاهده متن کامل بحث + 5622 بازدید | 68 پست
خودمون آوردیم زیاد دراین مورد صحبت نمی‌کنیم خودشم هیچی نمیگه تا حالا هم نپرسیده کلا کنجکاو نبوده درا ...

خب ممکنه به خاطر این بیماری اصلا براش مهم نباشه چون عملا هیچ احساسی در این باره نداره 

از نظر احساسی چطور آدمیه؟ 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دارید نگرانم میکنید

من متخصص نیستم فقط یه دوره ای تحقیق کردم راجبش 

با چند تا روانشناس دیگه ام صحبت کن 

وقتی بهت گفته خطر مرگ برای تو شوهرت هست یعنی جدیه 

اگر دخترت سایکوپت باشه مطلقا عواطف انسانی نداره مطمین باش خودشم متوجه هست که با بقیه فرق داره ممکنه تو رفتارش دیده باشی  

بعضی هاشون تا آخر عمر خوب زندگی میکنن مثل آدمای عادی بعضی هاشونم نه 

این بداشون کشتن پدر مادرشون براشون مثل آب خوردنه قتل و کشتن براش اعتیاد میاره  لذت میبرن

معمولا تو بچگی نشون میدن مثلا اگه حیوون خونگی داره کشتنش راحته براش و... 

منم نمی‌خوام با بترسونمت ممکنه اون روانشناس اشتباه کرده باشه ولی حالا که همچین چیزی تشخیص داده دنبالش بگیر 

خودتم تو نت تحقیق کن راجبش 

یه سوال 

ژنتیک تو این مورد نقش داره!؟ 

یا صرفا اکتسابی هست؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ببین خیلی خاصن  مثلا وسواس شدید دارن یا به جابه جایی اشیا حساسن یا روی یک کاری دقیقا کلکسیون ه ...

هیچکدوم ازاین علایمی که میگیو نداره ولی اره خیلی مرتبه همه ی وسیله هاشم سمت چپ کمد و دراور میچینه همیشه سمت راستو خالی میزاره و اگه من این چیدمانی خراب کنم عصبی میشه

هیچکدوم ازاین علایمی که میگیو نداره ولی اره خیلی مرتبه همه ی وسیله هاشم سمت چپ کمد و دراور میچینه هم ...

خب طبیعی نیست از نظرم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

روانشناس گفت که ممکنه از روی حسودی باشه

ببین دختر 16 ساله که بتونه به یه موجود زنده اسیب بزنه ابدا نرمال نیست. ما روانپزشک نیستیم نمیتونیم قطعا بگیم این بیماری رو داره یا نه. اما این کارش نرمال نیست و هر چی که باشه باید درمان شه

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
خودمون آوردیم زیاد دراین مورد صحبت نمی‌کنیم خودشم هیچی نمیگه تا حالا هم نپرسیده کلا کنجکاو نبوده درا ...

الهی که سلامت باشه و سلامت باشین.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸