2777
2789
دقیقا همین کودکی ما هستن که شخصیت الانه مارو میسازن

‌ولی من هیچوقت نتونستم پسرمو بزنم . دعواش کردم   حتی یه وقتایی  اروم  وِشگونش گرفتم   ک بیشتر انگار قلقلکش اومده و خندیده اما  زدن‌نه  

دلم‌نمیخاد   یکی شه مث من   از از بچگی از مامانش  بترسه ب جای عشق   ...  💔

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
درک میکنم واقعا بهترین زندگیو براتون ارزو میکنم♥

ممنون عزیزم ...

فقط از خدا آرامش میخوام 💔🙏

بهترین ها نصیب قلب مهربونت مهربونم 😘

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیدی عزیزم شخصیت الانه مارو کودکی ما میسازه

البت من زیاد دقت نمیکنم ولی درسته حرف شما ولی خب به جاش خودم طوری فهمیدم رفتار درست چیه که اگر بچه داشتم مثل پرنسسا تربیتش میکردم

بچتووو نزن به هیچ قیمتی ...

نمیتونم خیلی رو خودم‌کارمیکنم اما دم‌پریودی پتانسیل قتل هم دارم😂

انقدر حالم بدمیشه دست خودم نیست

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

دقیقا همین کودکی ما هستن که شخصیت الانه مارو میسازن

من مخالفم منم بچگی خیلی کتک خوردم ولی عهد کردم بچه دار بشم انگشت بهش نزنم که همین طوری هم شد

قرار نیست چون شرایط ما بد بوده بچه‌ها مون هم سختی بکشن شکنجه روحی شن

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
من مخالفم منم بچگی خیلی کتک خوردم ولی عهد کردم بچه دار بشم انگشت بهش نزنم که همین طوری هم شد قرار ن ...

درسته این ولی رو خیلی چیزای الان ما تاثیر میزاره

الهی عزیزم  میشه بگی چکار کرده بودی که اینهمه حرصی شده بود

نمیدونم ولی بار اولش با داداشام  ک از من  بزرگتربودن دوسال  وسایل   باغبونی  باغچه رو بردیم‌توی کوچه..یکیش گم شد مامانم فقط  منو دعوا کردو موهامو بحدی کشید ک الان یادش میفتم   کف سرم درد میگیره 

یبارم بخاطر  کنترل تلویزیون   چون  ک  بازی میکردیم   خراب شد  چنان منو باکمربند زد ک یادمه توی بچگی  دستمو گرفتم جلوی صورتم ک ب  گونه هام‌نخوره ضربه هاش . اخه  ابتدایی میرفتم  دلم نمیخاست دوستام ببینن  خجالت میکشیدم . کلا  اذیت میکرد .   💔 شایدم حقم بوده نمیدونم . ولی اخه خیلی بچه بودم  اینهمه کتکو هیچوقت نفهمیدم 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
من توی بچگیام دوبار بشدت از مامانم کتک خوردم   یبارش چنان موهامو کشید بااینکه بچه بودم هن ...

وااای با کمربند زد؟

مامان منم تو بچگی منو خیلی میزد اما با کمربند قسمت نشد😁

نیشگون میگرفت طوری که جاش کبود میشد یا یا مشت و سیلی از پشتم و بازوم میزد اکثر کتکامم بخاطر بازی کردن تو کوچه و اطراف بود میگفت نرو بیرون ،با کسی بازی نکن

نمیدونم ولی بار اولش با داداشام  ک از من  بزرگتربودن دوسال  وسایل   باغبونی &nbs ...

اخ الهی عزیزم گذشته رفته ولی خودت هروقت مادرشدی مادر اگاهی باش و هیچوقت اینکارو نکن

درسته این ولی رو خیلی چیزای الان ما تاثیر میزاره

ببین من هر کار بدی که میکنم در موردش فکر میکنم که علتش چی بوده و مهمتر از همه خدا رو در نظر میگیرم آیا رفتار من درست بوده یا نه؟....درسته من الان باید یه ادم سمی باشم که از لحاظ روحی ضعیفه و کلی عقده مونده تو دلش ولی در واقعیت این طوری نیست خیلی خودم و کنترل میکنم بایاد خدا آرومم 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
بوسم نکن من مادر بیشعوری هستم امرو خیلی بد پسرم رو اذیت کردم😭😭😭😭😭

بیا قول بده اینکارو نکنی حتما حتما روش های رفتار درست با بچه هارو بخون از گوگل یا هرکجا