دیروز زدم . محکم نه فقط یکی زدم پس کله ش . چون رفتم دیدم پلت سایه ارایشمو داغون کرده . اونم هی میگف صبررر کن بابام بیاد میگم منو زدی آخرم رفت ب پدر گرامی گف 😐😂
چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !? که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
یبار رفتم مهمونی خواهر شوهر میزبان هم اونجا بود با کمربند پسر چهار ساله رو بیس بار بنظرمن زد دلم ریش شد برای بعد اینکه من کلی بهش حرف زدم میزبان گفت خانوادگی اینجورن شوهره اون مادره ک بجه رو میزد با چوب میزدنش
اره ولی وقتی خیلی عصبانی میشم بخاطر اینکه اونو نزنم خدایی نکرده دیگه اینکارو میکنم
من شرایط زندگی خیلی سختی با پدرش داشتم بخاطر همین خیلی اعصابم ضعیف شده 😭
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
کتک نمیزنم ولی داد میزنم چیکارکنم واقعا انقد لجمو در میاره یهواز کوره در میرم داد میزنم نمیدونم رف ...
رفتار درست اینه که به اون کاری که بچه ان انجام میده و تورو حرصی میکنه واکنش نشون ندی چون اون ضعف تورو داره میبینه بعد کع دیدی بچت اروم شده بشین بهش بگو مامان جان مثلا میدونم از سر بی حوصلگیت داری اینکارو انجام میدی میخوای بخوای این یه کار بهتر انجام بدیم