2777
2789

دیروز زدم . محکم نه فقط یکی زدم پس کله ش . چون رفتم دیدم پلت سایه ارایشمو داغون کرده . اونم هی میگف صبررر کن بابام بیاد میگم منو زدی آخرم رفت ب پدر گرامی گف 😐😂

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

اشتباهه کارت عزیزم 

بهتره ک تا بخوام بچمو بزنم 😭

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توی بچگیام دوبار بشدت از مامانم کتک خوردم   یبارش چنان موهامو کشید بااینکه بچه بودم هن ...

الهی عزیزم 

میشه بگی چکار کرده بودی که اینهمه حرصی شده بود

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
من توی بچگیام دوبار بشدت از مامانم کتک خوردم   یبارش چنان موهامو کشید بااینکه بچه بودم هن ...

دقیقا همین کودکی ما هستن که شخصیت الانه مارو میسازن

چرا عزیزم بچه دوساله رو میزنی واقعا بهتر نیست موهاتو از داخل دستش دربیاری تا اینکه بزنیش

موهامو در میارم بعد میزنمش اخه یه بار دو بار هزار بار نمیفهمه کلا عصبی ام 😓

مامان دوتا فرشته 😍

یبار رفتم مهمونی خواهر شوهر میزبان هم اونجا بود با کمربند پسر چهار ساله رو بیس بار بنظرمن زد دلم ریش شد برای بعد اینکه من کلی بهش حرف زدم میزبان گفت خانوادگی اینجورن شوهره اون مادره ک بجه رو میزد با چوب میزدنش

خودتونم نزنید صحنه ی خیلی بدیه واسه ی بچه

اره ولی وقتی خیلی عصبانی میشم بخاطر اینکه اونو نزنم خدایی نکرده دیگه اینکارو میکنم

من شرایط زندگی خیلی سختی با پدرش داشتم بخاطر همین خیلی اعصابم ضعیف شده 😭

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
کتک نمیزنم ولی داد میزنم چیکارکنم واقعا انقد لجمو‌ در میاره یهو‌از کوره در میرم داد میزنم نمیدونم رف ...

رفتار درست اینه که به اون کاری که بچه ان انجام میده و تورو حرصی میکنه واکنش نشون ندی چون اون ضعف تورو داره میبینه بعد کع دیدی بچت اروم شده بشین بهش بگو مامان جان مثلا میدونم از سر بی حوصلگیت داری اینکارو انجام میدی میخوای بخوای این یه کار بهتر انجام بدیم

اره ولی وقتی خیلی عصبانی میشم بخاطر اینکه اونو نزنم خدایی نکرده دیگه اینکارو میکنم من شرایط زندگی خ ...

درک میکنم واقعا

بهترین زندگیو براتون ارزو میکنم♥

وقتی جوابتو نمیدم ینی مهم نیستی...                                            پس ریپ نزن😕
والا تا حالا از این زاویه بهش دقت نکردم خوب اون موقع اکثرا اینجوری بود من مادرم وقتی خیلی عصبی میشد ...

دیدی عزیزم شخصیت الانه مارو کودکی ما میسازه