2777
2789
نمیدونم ولی بار اولش با داداشام  ک از من  بزرگتربودن دوسال  وسایل   باغبونی &nbs ...

ببخشید که دوباره یادآوری شد برات

امیدوارم بهترین ها نصیبت بشه و تمام اون روزها فراموشت بشه و جاش پراز عشق و شادي بشه

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
بیا قول بده اینکارو نکنی حتما حتما روش های رفتار درست با بچه هارو بخون از گوگل یا هرکجا 

بارها خوندم خودم رو نمیتونم کنترل کنم😔

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفتار درست اینه که به اون کاری که بچه ان انجام میده و تورو حرصی میکنه واکنش نشون ندی چون اون ضعف تور ...

اره مشکل همینه من زودجوشم سعیمو‌میکنم عصبی نشم ولی باز یهو از کوره در میرم تاخالی نشم آروم نمیشم یه داد که میزنم آروم میشم  باید بی تفاوت باشم خیلی سخته بچه ها قشنگ نقطه ضعف ادمو میدونن دست میزارن رو‌همون

من یه دختر کوچیکتر هم دارم دوسال و‌پنج‌ماهس، دختربزرگمم ۵ونیم سالس اینا سر هرچیزی باهم دعوا دارن مثلا دختر بزرگم میره اسباب بازیاشو میاره تو‌پذیرایی بازی میکنه دختر کوچیکم میره دست میزنه به وسایلش اونم هی جیغ میزنه کتک کاری میکنن هرروز سر این دعوا دارن هرچقدر به دخترم میگم‌تو‌ اتاق خودت بازی کن در اتاقو ببند که آبجی نیاد وسایلتو بهم بزنه گوش نمیده میگه‌تو‌ابجی رو بگیر سرگرمش کن دست نزنه تا من همینجا بازی کنم

منم کلی کار سرم ریخته درحال اشپزی و‌کارای خونه ام واقعا کم میارم از دعواهای اینا 

وااای با کمربند زد؟ مامان منم تو بچگی منو خیلی میزد اما با کمربند قسمت نشد😁 نیشگون میگرفت طوری که ...

الاهی بگردم ببین هنوزم یادته 💔

من واسم سواله بعد اونهمه  کتکی ک مامانم باکمر بند ب  بدنم زدو التماساو گریه های من چرا دلش نسوخت ! 

واقعا مستحق اینهمه‌کتک بودمو بودی ! 

تا چند شب  از شدت درد نمیتونستم ن ب شکم بخابم‌ن ب پهلو ن ب پشت 💔😔😔🙁 هنوزم نمیفهمم چرا همچین کرد !: 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
اخ الهی عزیزم گذشته رفته ولی خودت هروقت مادرشدی مادر اگاهی باش و هیچوقت اینکارو نکن

قربونت برم من الان‌مامان یه پسر چهارساله ام ... 

ک همه چیزمه  ..👶❤

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

من سه تا پشت هم دارم دوتا پسر هفت و پنج ساله و یه دختر دوسال و نیم دخترم نزدم ولی پسرامو چرا در حد سیاه و کبود مثلا شاید هفته بشه یک و دوبار زدم خاک بر سرم 😭😭😭😭😭

از ۱۹سالگی عضو نینیسایتم نمیدونم چرا خود به خود تعلیق میشم ؟؟نی نی یار چرا ؟؟
اگر دهه شصت باشی حالم و می فهمی 🥴😂

نه عزیزم دهه ۶۰نیسم میدونم مادر وپدرای اون زمان خییلی اگاهیشون کم بود یعنی اگاهی نداشتن حتی الانم هستن مادرایی ک اگاهی ندارن در مورد روش صحیح تربیت

حتما میتونی باید اول بگردی دلیل رو پیدا کنی چی باعث میشه ک اینجور اعصبی بشی گذشته یا چی!؟

دقیقا نمیدونم ولی همش چند وقته همه میگن این بی ادبه بچه های ما رو بی ادب کرده خواهرام رو میگم بنا به اتفاقاتی هم باید طبقه بالای مادرم باشیم و اینا هر هفته که میان این داستان هست با این پیش زمینه و حاضر جوابی که داره باعث شد امروز این اتفاق بیوفته

در صورتی که خیلی بچه ارومی هست ولی خیلی حاضر جواب شده

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

اره مشکل همینه من زودجوشم سعیمو‌میکنم عصبی نشم ولی باز یهو از کوره در میرم تاخالی نشم آروم نمیشم یه ...

میدونم عزیزم سخته ولی بچه ها خییلی گناه دارن

دقیقا نمیدونم ولی همش چند وقته همه میگن این بی ادبه بچه های ما رو بی ادب کرده خواهرام رو میگم بنا به ...

وقتی خواهرت میاد نرو پایین که اینارو بشنوی و حرص بخوری

الاهی بگردم ببین هنوزم یادته 💔 من واسم سواله بعد اونهمه  کتکی ک مامانم باکمر بند ب  بدنم ...

آره خیلاشو یادمه😔یبار با بچه های محله و همسنام مشغول بازی شده بودیم و از خونه یکم دور شده بودیم وقتی اومدم چنان محکم ضربه های مشتشو میکوبید به پشتم که میگفتم الانه که قلبم کنده شه بیاد دهنم خودمم ضعیف و لاغر بودم آخرش برگشتم گفتم مامان تو رو خدا میشه یواشتر بزنی که دیگه ولم کرد