2777
2789
خداروشکر عزیزم حتما روش صحیح تربیت رو یاد بگیر که مطمئنم اینجوره

اره   بااگاهی پیش میرم . نمیگم خیلی مامان خوبیم  اما نمیخام دنیای بچگیِ قشنگ  فسقلیم با  یسری رفتارای   من خراب شه هرچند بچه ها یه وقتایی  خیلی  اذیت میکنن مخصوصا ما مامانارو  . اما من   دلم خنده هاشو بیشتر میخاد  تا گریه هاش 

یجورایی بااونهمه سختی ک کشیدم توی بچگیم الان ب این فسقلی معتادم ❤👶  

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
وقتی خواهرت میاد نرو پایین که اینارو بشنوی و حرص بخوری

اره باید همین کارو کنم ولی نمیشه یه دختر دوساله هم دارم تا اونا میان میخواد دائم پایین باشه😞

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خیلاشو یادمه😔یبار با بچه های محله و همسنام مشغول بازی شده بودیم و از خونه یکم دور شده بودیم وقت ...

هعیییییی مادرای اون زمان نمیدونم چرا فک میکردن بچه رو بزنی ازشون میترسن و دیه رفتار اشتباهشونو تکرار نمیکنن همش دنبال این بودن بچه ازشون حساب ببره

اره باید همین کارو کنم ولی نمیشه یه دختر دوساله هم دارم تا اونا میان میخواد دائم پایین باشه😞

خب میتونی دخترتو سرگرم کنی ک‌نفهمه اونا میان کوچیکه خیلی زود میتونی سرشو گرم کنی

آره خیلاشو یادمه😔یبار با بچه های محله و همسنام مشغول بازی شده بودیم و از خونه یکم دور شده بودیم وقت ...

اخه توزیادیم شیطون بودیو حرصش دادی دخمله بد  ❤🙃 

ولی من کوزت بودم واسش بیشتر  .  نمیدونم چرا سوختیم یسری ازما توی بچگی  ب لطف  مامانامون . 

منم😭😭😭😭

بعد حالا بیای بگی تک فرزند همین مامانایی ک بچه هاشونو سیاه کبود میکنن میان میگن وااای نه بچه اینجور میشه اونجور میشه تنها بمونه😑

خداروشکر عزیزم مطمئنا که تو بهترین مامانی🥰😘

فدات شم‌مهربون . 

هرچند حالم واقعا با تاپیکتو عنوانش بد شد ولی خوشحالم ک دوستانی همچون شماها پیدا کردم ❤❤❤

خب میتونی دخترتو سرگرم کنی ک‌نفهمه اونا میان کوچیکه خیلی زود میتونی سرشو گرم کنی

آره عزیزم ولی اونا ساعتی نمیان دوروز میمونن این متوجه میشه بازم خیلی ممنونم باهام حرف زدی!

میخوام سعی کنم قوی باشم و به پسرم هم نشون بدم برام دعا کن😘

فدات شم‌مهربون .  هرچند حالم واقعا با تاپیکتو عنوانش بد شد ولی خوشحالم ک دوستانی همچون ش ...

ببخشید که حالتو بد کردم قصد بدی نداشتم فقط میخواستم مامانایی ک بچه هاشونو میزنن بگم ک توروووخدا اینکارو‌نکنید میدونم زندگی سخته مشکلات هست ولیی بچه هاخودشون  نخواستن بدنیا بیان ما خواستیم که بدنیا بیان بس قدر این فرشته ها و بدونید

ببخشید که دوباره یادآوری شد برات امیدوارم بهترین ها نصیبت بشه و تمام اون روزها فراموشت بشه و جاش ...

قربونت برم‌من مهربون جان ❤

و همچنین‌واس تو     ی عالمه  شادی خدا بریزه توی دلت . 

آره عزیزم ولی اونا ساعتی نمیان دوروز میمونن این متوجه میشه بازم خیلی ممنونم باهام حرف زدی! میخوام س ...

میتونی مطمئن باش تو بهترین مادر هستی بس بگردو دلیل حاله بدتو پیدا کن و بازم بگردو راه حلی برای این حال بدت پیدا کن♥️♥️

میتونی مطمئن باش تو بهترین مادر هستی بس بگردو دلیل حاله بدتو پیدا کن و بازم بگردو راه حلی برای این ح ...

چشم عزیزم باید روی کنترل خشمم کار کنم امیدوارم خدا برام نیرو بفرسته🦋

ببخشید که حالتو بد کردم قصد بدی نداشتم فقط میخواستم مامانایی ک بچه هاشونو میزنن بگم ک توروووخدا اینک ...

اره منم خواهش میکنم بچه هارو نزنن مامانا . بخدا بچه ها اع یادشون‌نمیره 💔 نمونش منو دوستمون  ک تعریف کرد . 

‌من الان یه مادرم  شاید ده سال گذشته از این‌موضوع ولی  هنوز یادمه  هنوز وقتی بش فک میکنم    فاصلم از مامانم بیشتر میشه .    نزنید  بچه هارو  اونا گناهی جز بچگی کردن ندارن . ❤همین