2777
2789
عنوان

آیفون ۱۴

415 بازدید | 73 پست

فول کپی رو میده۸/۵۰۰ بنظرتون میشه اعتماد کرد و خرید ؟ 

خریدش حضوری هست و گارانتی دارهhttps://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳-۰۶-۰۲-۲۱-۲۸-۲۸-۰۳۱_ir.divar_bx70.jpg

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

فقط ناخوناش

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

پوینت گوشی کپی خریدن چیه؟؟؟

این ته تهش ۳ ماه کار برات اونم با عملکرد افتضااااح

پول دور ریختنه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ناخوناش

فکر کنم طرح گذاشته 😂😂🥲

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

من خودم ١٣ پرومكس دارم 

همسرم ميخواست برا يه خط ديگه اش از اين كپى ها بخره 

يه فروشنده گفت اصلا خوب نيستن 

كپى ها حالا نميدونم والا 

تست كن ببين چه جوريه 

حسرت واقعی را آن موقع ميخوری كه بفهمی، اندازه سن و سالت زندگی نكرده ای  

۸ میلیون بده یک گوشی سامسونگ یا شیامی اصل بخر خب

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 
پوینت گوشی کپی خریدن چیه؟؟؟ این ته تهش ۳ ماه کار برات اونم با عملکرد افتضااااح پول دور ریختنه

اره بنظر منم نمیشه اعتماد کرد 

آخه یه پیج هم تو اینستا دارن همه تو کامنت ها راضی بودن 

من خودم ١٣ پرومكس دارم  همسرم ميخواست برا يه خط ديگه اش از اين كپى ها بخره  يه فروشنده گ ...

عزیزم میتونی توی گوشیت روبیکا نصب کنی

بجای اینکه فیک بخری برو یه ایفون اصلشو بخر بابا

😶😶😶 خوب شد گفتید خودش نمیدونست

اصلش ۷۰..۸۰ میلیونه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

۸ میلیون بده یک گوشی سامسونگ یا شیامی اصل بخر خب

من شیامی دارم اگه بفروشمش وپنج تومن روش بزارم میتونم  یه آیفون ۶ نو بخرم ولی ۱۴یچیز دیگست 🥲🥲