2777
2789
عنوان

آیفون ۱۴

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 73 پست
تو سایت دیوار کارکردشو میداد ۲۵ تومن 

به ديوار نميشه اعتماد كرد عزيزم

حتما يه جا حضورى برو و پرس و جو كن 🌺

حسرت واقعی را آن موقع ميخوری كه بفهمی، اندازه سن و سالت زندگی نكرده ای  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چى بگم والا من فقط قصدم راهنمايى بود😢 ببين من دوسال پيش خريدم  ماله من حافظه ٢٥٦ هست  ...

میدونم قشنگم ولشون کن

من الان این گوشیم۱۲۸بعدA32

منم میخوام۲۵۶بخرم الان به نظرت۶۰ میلیون هست یا بیشتره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

ماله من اصله ها ن كپى من تنها اپ ايرانى كه دارم آپ هست، اگه سيبچه رو بخرى كه يك اپ مخصوص آيفونه مي ...

عزیزم یک سوال دیگه 

الان برای نصب روبیکا توی گوشی ایفن ۱۳ باید تو چه برنامه ای بری اونو نصب کنی؟

یعنی وقتی بخوای نصب کنی باید برنامه رو بخری؟

چقدر هزینشع؟

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 
عزیزم یک سوال دیگه  الان برای نصب روبیکا توی گوشی ایفن ۱۳ باید تو چه برنامه ای بری اونو نصب کن ...

اره عشقم بايد برنامه سيبچه رو بخرى 

معمولا هم چون چندتا دونه برنامه از سيبچه بيشتر لازمت نميشه 

هزينه خريدش زياده 

بذار نگاه كنم ببينم ميگم بهت هزينه شو

اره عشقم بايد برنامه سيبچه رو بخرى  معمولا هم چون چندتا دونه برنامه از سيبچه بيشتر لازمت نميشه ...

ممنون عزیزم.

گوشی رو که خریدی از فروشنده بهش بگی همونجا واست روبیکا نصب کنه فروشنده مشگلی نیست؟ 

آخه من سر در نمیارم ضایس بگم نصب کنه واسم

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 
ممنون عزیزم. گوشی رو که خریدی از فروشنده بهش بگی همونجا واست روبیکا نصب کنه فروشنده مشگلی نیست؟&nbs ...

ببين همه مراحل و تو گوگل سرچ كنى هست، اره فروشنده ها نصب ميكنن فكر كنم 

ولى اونا هم بايد سيبچه يا سيب اپ از تو گوگل كه تو آيفون سافارى هست سرچ كنن بعد نصب هزينه اشتراك بعد ميتونى روبيكا و نصب كني الان رفتم هزينه سيبچه رو ديدم اشتراك يه ماهه داره ٣٧٥ تومن، براي همه اپ ها ايراني و موبايل بانك ها رو داره 

تلگرام و واتساب و اينستا و فيس بوك هم كه از خود گوشيت قسمت اپ استور ميتونى دانلود كنى و رايگان هست اَپ استور هزينه اشتراك نداره

هر وقت خريدى هر سوالى داشتى بهم پيام بده تا جايي كه اطلاع داشته باشم راهنماييت ميكنم گلم🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

میدونم قشنگم ولشون کن من الان این گوشیم۱۲۸بعدA32 منم میخوام۲۵۶بخرم الان به نظرت۶۰ میلیون هست یا بی ...

بيشتره قيمتش از ٦٩ تا ٨٥ تومن متغيره 

بستگى داره تك سيمكارت و دو سيم كارت

، ببين من الان دوساله گرفتم كل حافظه قبليمو انتقال داد به اين يكى گوشيم كلى فيلم و عكس بود تو قبليم 

اون سيكس اس بود هنوزم اينيكى بعد دوسال ١٥٠ گيگ پر شده 

(با حافظه قبلي انقدر پر شده) فقط بديش هم اينه ميخرى نزديك دو سه تومن هزينه هاى جانبى داره 

مثل اپل آيدى و انتقال اطلاعات و حالا گلس و قاب و شارژر و 

اگه گوشى قبليت ايفون نيست هزينه انتقال اطلاعات نداري،چند ساله آيفون متاسفانه لوازم جانبى و تو پك گوشى نميذاره 

مثل شارژر و هندزفرى و ايرپاد

البته قبلا كه داشت باز ايرپاد جدا بايد ميخريدي

من چون خودم راحت نيستم   ايرپاد و اپل واچ هيچ وقت نخريدم

خيلى خيلى ذخيره فيلم و عكس ندارى ١٢٨ هم كافيه 

باز قيمت ها تو سايتها هست دقيق

میدونم قشنگم ولشون کن من الان این گوشیم۱۲۸بعدA32 منم میخوام۲۵۶بخرم الان به نظرت۶۰ میلیون هست یا بی ...

ببين ولى الان يازده يا دوازده هم بگيرى 

واقعا اختلافاى جزئى دارن با ١٣ 

ظاهر لنز دوربين و كيفيت لنزش فرق داره 

چون سيستم داخليش با ios هست وقتى آپديت جديدش مياد 

فرق ندارن 

خيلى جزئى تفاوت دارن 

دوستام ١٢ و ١١ فقط ميگم ظاهر لنز ١٣ بزرگتره وگرنه كيفيت دوربين ١٢ و ١١ هم عاليه 

بيشتره قيمتش از ٦٩ تا ٨٥ تومن متغيره  بستگى داره تك سيمكارت و دو سيم كارت ، ببين من الان دوسا ...

مرسی عزیزدلم وقتت گذاشتی و بهم توضیح دادی یه دنیا ممنون قشنگم🫂😘🩷

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.