2821
2789
عنوان

آیفون ۱۴

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 73 پست
اره بنظر منم نمیشه اعتماد کرد  آخه یه پیج هم تو اینستا دارن همه تو کامنت ها راضی بودن

اونام لابد اکانت های دیگه خودشونه 

اگه اینا خوب بود که ملت اسکل نبودن برن ۱۰۰ میلیون پول اصلشو بدن😁😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من شیامی دارم اگه بفروشمش وپنج تومن روش بزارم میتونم  یه آیفون ۶ نو بخرم ولی ۱۴یچیز دیگست 🥲🥲

گیر  دادی به ایفن ها

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بجای اینکه فیک بخری برو یه ایفون اصلشو بخر بابا

گرونه خواهر من 🥲😂آیفون ۶ فقط میتونم بخرم ۱۴ چیز دیگست 

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣
😶😶😶 خوب شد گفتید خودش نمیدونست اصلش ۷۰..۸۰ میلیونه

خب کلا نگیره اصلا فلسفه آیفون فیک و نمیفهمم آیفون اگه اصل باشه واقعا خفنه نه بخاطر کلاس گذاشتن ،  بخاطر نرم افزار و سخت افزار فوق العاده اش ، آیفون فیک مفتی هم نمیارزه با همون پول یع گوشی از شیامی خیلیییی خوبه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

تو بخاطر پز میخوای بخری وگرنه خودتم میدون اون فیگه و کاربردی مثل ایفن اصل نداره از همه لحاظ

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 
من شیامی دارم اگه بفروشمش وپنج تومن روش بزارم میتونم  یه آیفون ۶ نو بخرم ولی ۱۴یچیز دیگست 🥲🥲

۱۴ اصل یه چیز دیگست نه این !

نخریااااا 😐

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

گیر  دادی به ایفن ها

ایفون دوست دارم خوب 🥲😂 

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

۶ فامیلمون داره فقط میتونم بگم دوربینش در مقایسه با گوشیای الان افتضاحه 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
ایفون دوست دارم خوب 🥲😂 

تاپیک اخرم

تو بخاطر پز میخوای بخری وگرنه خودتم میدون اون فیگه و کاربردی مثل ایفن اصل نداره از همه لحاظ

اره خوب😂

خب کلا نگیره اصلا فلسفه آیفون فیک و نمیفهمم آیفون اگه اصل باشه واقعا خفنه نه بخاطر کلاس گذاشتن ،&nbs ...

منم همینو گفتم دیگه

ولی حرف اوشون هم که میگه برو اصلشو بخر مسخرست 

اگه پول اصلشو داشت که دنبال فیک نمیگشت

۱۴ اصل یه چیز دیگست نه این ! نخریااااا 😐

من در حد ۳۰ تومن میتونم پول بدم 

نمی‌دونم چه گوشی بخرم 

آیفون چند خوبه ؟

من از ی پیج موبایل فروشی تو اینستا پرسیدم گفت ایفون ۷ پلاس ۹میلیونه!🙁بخرم ب نظرت؟ ۲۰۰ کا فالوور  داره

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍