2777
2789
عنوان

آیفون ۱۴

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 73 پست
منم همینو گفتم دیگه ولی حرف اوشون هم که میگه برو اصلشو بخر مسخرست  اگه پول اصلشو داشت که دنبا ...

آره دقیقا متوجه منظورتون شدم

واقعا آیفون فیک فقط ظاهر داره حتی سیستم عامل و ظاهر داخلیش اندرویده خیلی مسخرس

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
هر کی ازت بگیره باهاش کار کنه میفهمه فیکه

طرف ایفون باز باشه از ظاهرش هم میفهمه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم همینو گفتم دیگه ولی حرف اوشون هم که میگه برو اصلشو بخر مسخرست  اگه پول اصلشو داشت که دنبا ...

حالا اون قدر هم بی پول نیستم 🥲😂 در حد سی تومن دارم 

می‌خوام آیفون بخرم که دوربینش عالی باشه 

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣
من در حد ۳۰ تومن میتونم پول بدم  نمی‌دونم چه گوشی بخرم  آیفون چند خوبه ؟

خب خوبه دیگهههههه 

یه دو سه تومن دیگه بزاری روش میتونی ایفون ۱۱ معمولی نو بخری 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

۶ هم خیلی قدیمیه یه سامسونگ بخری خیلی بهتره 

ایفون چند بگیرم ؟ 

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣
طرف ایفون باز باشه از ظاهرش هم میفهمه

من دقیقا از همون آدمام یبار یکی از دوستام کلی کلاس آیفون میذاشت فهمیدم که بابا آیفون نی😂😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
من از ی پیج موبایل فروشی تو اینستا پرسیدم گفت ایفون ۷ پلاس ۹میلیونه!🙁بخرم ب نظرت؟ ۲۰۰ کا فالوور&nbs ...

با توجه به نظرات بقیه دوستان تو سایت که میگن فیک بدرد نمیخوره من نمیخرم شما هم نخر 

اخع آیفون اگه اصل هم باشه هزار تا دردسر داره 

حالا اون قدر هم بی پول نیستم 🥲😂 در حد سی تومن دارم  می‌خوام آیفون بخرم که دوربینش عالی باشه& ...

من فکر کردم همین ۸...۹ تومن داری
وقتی میتونی ۱۱ نوی اصل بخری چرا ۱۴ فیک؟ 😁

دقیقا خیلی مشخصه یکی از هم دانشگاهی هام فیک داره کاور گوشیش رو یکی از بچه ها دراورد همه فهمیدیم ...

اون جوری بد تر ضایع میشه آدم 🤦🏻‍♀️

من دقیقا از همون آدمام یبار یکی از دوستام کلی کلاس آیفون میذاشت فهمیدم که بابا آیفون نی😂😂

من خودم احتمالا متوجه نشم ولی اصلا اون حسِ روونی رو به خودت هم نمیده بد تر اعصاب خوردیه 

من فکر کردم همین ۸...۹ تومن داری وقتی میتونی ۱۱ نوی اصل بخری چرا ۱۴ فیک؟ 😁

واسع پز دادن