2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 25190 بازدید | 1123 پست
سلام سلام چطورین؟ 😍🤩  من اومدم با کلی انرژی 🥳 امروز دوساعت اپ سفید رو انجام دادم ✅💪 دومی ...

منتظر خبرتیم 😘😘😘

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
کاش به روش حجامت هم اشاره میکردین همچنین بچه تحت هیچ فشار روحی یا استرسی نباشه پای مرغ هم میگ ...

حجامت رو پرسیدم بعضی ها میگن نتیجه نمیده ولی خیلیا هم نتیجه گرفتن 

بعد میگن حجامت تا یه سنی جواب میده ، اینجا بیشتر سن بالا هستن برای همین ننوشتم 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تاپیک آخرم بخاطر قدم کلی بهم توهین شد 😐اینجام دارن قدشون بلند میکنن آره میدونم دارین از کجا میسوزین ...

عزیزم من یا کدوم یکی از اعضای این گروه به شما توهین کردیم؟؟؟ چرا جمع میبندین؟ من هیچ وقت ن ب کسی ک کوتاس ن به کسی که بلنده توهین نکردم 

بهتره برین تاپیک خودتون جواب کسایی بهتون توهین کردن بدین

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
نه قد بلند ک خوب نیست ، اخه ریزه و توبغلی خوبه 😉😏😏🙄.... خوبه در به در دنبال یه سانت بلند شدن ...

من و دوستام کسی رو تخریب نکردیم 

درست صحبت کنین محبورتون نکردن توی همه تاپیک ها نظر بدین 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
🚨🚨باورت میشع منی که هیچکس اعتماد به نفس منو نداشت ، افسردگی گرفتم به خاطر قدم !!! قد من ۱۷۹ هس ...

چون یه عده شعور نداشتن برای چیزی که انتخابی نیست مسخره ات کردن دلیل نمیشه که توی این تاپیک اینطور بنویسی 

ماهم کوتاهیم و‌برای کوتاهیمون کلی ادم بلند قد مسخره مون کردن ولی هیچ وقت اینطور به کسی نگفتم 

حقیقته که قد بلند یکی از ایتم های زیبایی هست اینو همه میدونن ، اونایی مسخره میکنن اینقدر ناتوان هستن به جای حل مشکل خودشون دیگران رو تخریب میکنن 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
من ۱۷ سالمه ۱۶۰ خوردهاییم دوس دارم بلند تر شم  ولی نمیتونم رژیم غذایی رعایت کنم میشه؟🥲

سلام عزیزم ورزش مهمه ، ورزش انجام بده سنت خیلی خوبه حجامت هم برو 

شنا و دوچرخه سواری هم خوبه 

ویتامین و سویق هم بخور 

دوستمون ایلدا هم قراره از دکتر تزریق هورمون رو بپرسه بهمون بگه 

مطمین باش نتیجه میگیری 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
سلام اسی جان  منم میخوام بیام تو گروهتون چ کار کنم؟؟؟

عزیزم اول تاپیک نوشتم توضیحات رو بخون 

اگه سنت کمه حجامت هم جواب میده 

شنا و دوچرخه سواری هم خیلی خوبه 

ورزش ها و طناب رو حتما انجام بده 

ایلدا هم قرارع از دکتر تزریق هورمون رو بپرسه بهمون بگه 

دوره ۳ ماهه هست خودت برای خودت تاریخ بزن 

ویتامین های مهم هم نوشتم دکتر برو

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
عزیزم ورزش هارو انجام بده ، برای سلامتی هم خوب هست ورزش روحیه ات رو هم عوض میکنه  تزریق رو هم ...

من قبلا ورزشای تالشو رو انجام دادم سه سانت اضاف کردم،،،روزی چند ساعت ورزش بود خیلی خسته شده بودم دیگه تا آخرش نرفتم،کروناهم گرفته بودم دیگه نتونستم

به خاطر همین اگه واقعا این دکتری کع ایلدا میگه همچین کاری بکنه من حتما میرم 

چون اصلا نمیتونم با قدم کنار بیام ،شده بزرگترین مشکلم به خاطرش افسردگی گرفتم

لایک کردی تگت کردم ببینی تاپیک باز هست 💖

مرسی فدات شم،تاپیک خوبی داری،انشاءالله قدم بلند شد یه عمر هم شمارو بابت اینکه تاپیک زدین که با ایلنا آشنا شم به  آرزوم برسم ،و هم ایلدا رو دعا میکنم