2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 25204 بازدید | 1123 پست
من اگه قطع کنم ،پشتم باد بخوره ،سست میشم ،اگه به کم هم باشه ورزش میکنم ،تازه امروز بالای دو ساعت پیا ...

خیلی خوبه عزیزم فردا ورزش سبک کن خیلی فشار نیاز 😘

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

☹️🙄🙄🙄

🚨🚨باورت میشع منی که هیچکس اعتماد به نفس منو نداشت ، افسردگی گرفتم به خاطر قدم !!!

قد من ۱۷۹ هست ، تو هر تاپیکی بحث قد میشذ ،تا من میگفتم اینقدرم 

همه گارد میگرفتن ، واااای مگه دختر اینقدر دراز میشه !!! 

به جان مادرم من تا الان به قد کوتاه رو مسخره نکردم ، چون اینقدرم شعورم پایین نیست و میدونم قد ژنتیکی هست نه انتخابی !!

ولی اینقدر نگاه تعجب اور و زننده مردمو دیدم خسته شدم !!! 

اینقدر گفتن شوهر از کجا برات گیر بیاریم با این قدت !!!

دیشب تو یه تاپیک ، یه کاربر اقا کلی تیکه انداخت بهذخاطر قد ، چندتا  خانم قد ریزه ، هم دنبال حرفشو گرفتن و.....

از این به بعد ، میخوام تلافی کنم ، هر کس باهام بحث قد کنه به خدا اشک شو درمیارم ، چون این مدت خیلی بهم سخت گذشت 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
تو تاپیک خودم همه گفتن تیر برق جان از قدت به ما بده ما کوتوله هستیم 

ادم تیر برق باشه ، نصفش زیر زمین نباشه !!! 

بعضیا شعورشون مثل قد شونه😁

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
🚨🚨باورت میشع منی که هیچکس اعتماد به نفس منو نداشت ، افسردگی گرفتم به خاطر قدم !!! قد من ۱۷۹ هس ...

هر چی بیشتر رو به چیزی حساسیت نشدن بدی با همون اذیتت میکنن از این به بعد خواستی جای قدتو بگی بگو 179🥰اینم جلوش بزار تا بترکن😂

اگه بدونن شما از خودت راضی هستی نمیتونن گه اضافی بخورن 

حتی تو دنیای بیرون هم بدون درماندگی و خجالت سرتو بالا بگیر و حرفتو بزن

به نظرم قدت عالیه ،یه شوهر قد بلند هم داشته باشی ،عالی میشه😍😍

روانشناسم میگفت اونیکه مسخره میکنه داره کمبود های خودشو به رخت میکشه !! وگرنه تو چرا تا الان مسخره نکردی کسی رو :) 

گفت هرکس تیکه انداخت یا تمسخر کرد بشور ، پهنش کن رو بند تا دلت خنک بشه، اینجور ادما باید ادب بشن 😂😂🤭

تاپیک آخرم بخاطر قدم کلی بهم توهین شد 😐اینجام دارن قدشون بلند میکنن آره میدونم دارین از کجا میسوزین ...

مگه این کاربرا بهت توهین کردن؟

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
اصلا جواب شو ندادم، یه عقاب مغرورتر از اینه که جواب این چیزارو بده 

من تا این سن فقط با لبخند رد کردم ...ولی میخوام از همین سایت شروع کنم 😂😎 

نفس کش بیاد جلو 😠😡 

هر کس نمک بریزه ، چنان خردش کنم تا اخر عمر بسوزه 

سایت رو به اتیش میکشم 😎😌😁

ما مگه بهت توهین کردیم عزیزم🙁🙁

شما نه ولی بقیه چرا ...تو همین تاپیک هم هستن😉 ....

همونا ک قد بلند براشون ننگ بود 😏

فقط میخوام بدونن ، دفعه بعد نمک بریزن و تخریب کنن جوری تخریب شون کنم ، روشون نشه تو سایت انلاین بشن 😂

همه جا هستن حالا با این کاربری یا با کاربری دیگه

چ ربطی داره،اومدی ب کسایی ک بهت توهین نکردن میگی دارید میسوزید و...

کار تو با اونی ک تورو مسخره میکنه فرقی نداره

در هر صورت اگر راه برای کوتاهی قد بود هم الان تاپیکشو داشتیم

چیزیه ک خدا داده هم ادریانا لیما قشنگه هم شکیرا

من خودم بلند رو ترجیح میدم ولی هرکس یه جوره

الان این دوستان چیزی بهت نگفتن

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست