2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 23425 بازدید | 1122 پست
سلام عزیزم خوبی،ورزش هاتو انجام میدی😊

سلام عزیزم بله 😍🌹

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی خوبه عالیه❤️میشه بپرسم چکارا میکنی ،بعد ساعت خوابت چه جوره،چون فقط تو الان با من شروع کردی

من ساعت 11شب میخوابم و صبحم 4الی 5صبح بیدارم. 

صبح که بیدار میشم چای و صبحانه مفصل میخورم و ورزش میکنم، پادکست گوش میدم و قهوه ترک میخورم ( من مصرف قهوه ام بالاست مخصوصا قبل و بعد ورزش) قهوه اسپرسو هم میخورم. 

صبح ها یک اپ دارم برای اپ کردن شکم و عصری هم افزایش قد دارم چون از ظهر به بعد هورمون ها ترشح بیشتری دارند و برای تمرین بد بهترین موقع است. 

و شب هم دوساعت زبان تمرین میکنم. 

این ها یه گوشه ای از روتین روزانه منه

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
من ساعت 11شب میخوابم و صبحم 4الی 5صبح بیدارم.  صبح که بیدار میشم چای و صبحانه مفصل میخورم و ور ...

تقریبا چقد  تایم ورزشیت هست ،من صبح ها یه سری ورزش میکنم ،شب هم یه سری ،بعدش می‌خوابم 😁😁

روزی دو لیوان شیر هم میخورم با سویق سنجد و خرما❤️

من که دو تا بچه دارم با اونا هم سر و کله میزنم تا شب بشه😂

تقریبا چقد  تایم ورزشیت هست ،من صبح ها یه سری ورزش میکنم ،شب هم یه سری ،بعدش می‌خوابم 😁😁 روز ...

کل تایم ورزشم چقدره ؟ داخل اپ زده 35 min 

اوه چقدر سخته اینجوری البته میتونی با بچها ورزش کنی خوش میگذره 😃

من تغذیه خاصی ندارم مثل روال قبله 

من دو ساعت ورزش میکنم ،بعضی روزها هم ۲/۳۰ورزش میکنم

عشقم دوستمون درست میگن با بچه هات ورزش کن هم تو رشدشون تاثیر داره هم خسته‌میشن انرژی ندارن اذیت کنن 

تو و ایلدا خیلی با اراده هستین 👏👏👏👏👏 @ایلدا04   انشالله نتیجه دلخواهتون رو بگیرین‌

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
عشقم دوستمون درست میگن با بچه هات ورزش کن هم تو رشدشون تاثیر داره هم خسته‌میشن انرژی ندارن اذیت کنن& ...

بچه هام همش در حال جنب و جوشن😂همش تو راهرو هستن میرن بالا ،میان پایین

ورزش های کششی رو باهاشون انجام بده ، که بعدا سن بلوغشون بشه غصه نخوری حالا چیکار‌کنم 

بعدشم دوش بگیرن ، بهشون خوراکی خوشمزه مثل مغزیجات اجیل برگ میوه  که دوستددارن بده با یه انیمشن جایزه ، اینجوری شاید ترغیب بشن 

شیر هم شبا یه لیوان بده کم کم عادت های غذایی شون رو درست کن ، عادت های غذایی الان غلط باشه چند سال بعد تاثیرش دیده میشه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

پیام ها باز نمیشه

منم از فردا یا پس فردا کم کم شروع میکنم ، شنبه روز اول باشه یکم سخته باز چهارشنبه پنجشنبه رو میشه خونه موند برای درد ورزش

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
از لحاظ خوراک بهشون میرسم ،شیر هم میخورن😊دو تا شون قدشون خوبه😁

خداروشکر 👍

بچه کوچیک بد غذا زیاد دیدم برای همین یاداوری کردم 

وگرنه میدونم تو‌مادر خوبی هستی 💚🥰

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱