2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 23429 بازدید | 1122 پست
سلام عزیزم خوبی،ورزش هاتو انجام میدی😊

سلام عزیزم بله 😍🌹

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه عالیه❤️میشه بپرسم چکارا میکنی ،بعد ساعت خوابت چه جوره،چون فقط تو الان با من شروع کردی

من ساعت 11شب میخوابم و صبحم 4الی 5صبح بیدارم. 

صبح که بیدار میشم چای و صبحانه مفصل میخورم و ورزش میکنم، پادکست گوش میدم و قهوه ترک میخورم ( من مصرف قهوه ام بالاست مخصوصا قبل و بعد ورزش) قهوه اسپرسو هم میخورم. 

صبح ها یک اپ دارم برای اپ کردن شکم و عصری هم افزایش قد دارم چون از ظهر به بعد هورمون ها ترشح بیشتری دارند و برای تمرین بد بهترین موقع است. 

و شب هم دوساعت زبان تمرین میکنم. 

این ها یه گوشه ای از روتین روزانه منه

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
من ساعت 11شب میخوابم و صبحم 4الی 5صبح بیدارم.  صبح که بیدار میشم چای و صبحانه مفصل میخورم و ور ...

تقریبا چقد  تایم ورزشیت هست ،من صبح ها یه سری ورزش میکنم ،شب هم یه سری ،بعدش می‌خوابم 😁😁

روزی دو لیوان شیر هم میخورم با سویق سنجد و خرما❤️

من که دو تا بچه دارم با اونا هم سر و کله میزنم تا شب بشه😂

تقریبا چقد  تایم ورزشیت هست ،من صبح ها یه سری ورزش میکنم ،شب هم یه سری ،بعدش می‌خوابم 😁😁 روز ...

کل تایم ورزشم چقدره ؟ داخل اپ زده 35 min 

اوه چقدر سخته اینجوری البته میتونی با بچها ورزش کنی خوش میگذره 😃

من تغذیه خاصی ندارم مثل روال قبله 

من دو ساعت ورزش میکنم ،بعضی روزها هم ۲/۳۰ورزش میکنم

عشقم دوستمون درست میگن با بچه هات ورزش کن هم تو رشدشون تاثیر داره هم خسته‌میشن انرژی ندارن اذیت کنن 

تو و ایلدا خیلی با اراده هستین 👏👏👏👏👏 @ایلدا04   انشالله نتیجه دلخواهتون رو بگیرین‌

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
عشقم دوستمون درست میگن با بچه هات ورزش کن هم تو رشدشون تاثیر داره هم خسته‌میشن انرژی ندارن اذیت کنن& ...

بچه هام همش در حال جنب و جوشن😂همش تو راهرو هستن میرن بالا ،میان پایین

ورزش های کششی رو باهاشون انجام بده ، که بعدا سن بلوغشون بشه غصه نخوری حالا چیکار‌کنم 

بعدشم دوش بگیرن ، بهشون خوراکی خوشمزه مثل مغزیجات اجیل برگ میوه  که دوستددارن بده با یه انیمشن جایزه ، اینجوری شاید ترغیب بشن 

شیر هم شبا یه لیوان بده کم کم عادت های غذایی شون رو درست کن ، عادت های غذایی الان غلط باشه چند سال بعد تاثیرش دیده میشه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

پیام ها باز نمیشه

منم از فردا یا پس فردا کم کم شروع میکنم ، شنبه روز اول باشه یکم سخته باز چهارشنبه پنجشنبه رو میشه خونه موند برای درد ورزش

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
از لحاظ خوراک بهشون میرسم ،شیر هم میخورن😊دو تا شون قدشون خوبه😁

خداروشکر 👍

بچه کوچیک بد غذا زیاد دیدم برای همین یاداوری کردم 

وگرنه میدونم تو‌مادر خوبی هستی 💚🥰

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱