2777
2789
عنوان

اگه دوس داشتی بیا خوش حال میشم🍓🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 64 پست
ن بابا بعد واسه معذب نبودن ایشون قهر کنه توهین کنه؟!!

اخرشو نخونده بودم

واقعا پسره بیشوری بوده

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنبال بهانه یا از اونا خوشش میاد؟؟

من همچین موردی دیدم 

بیشتر مورد دوم صدق میکنه

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
کلی بهم زنگ زده ایشالا ک دلم صبر کنه حوابشو ندم

توروخدا جوابشو نده من از این ادما دیدم تهشو خوندم چ خبرع ولش کن بره گم شه پسره نفهم

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
کلی بهم زنگ زده ایشالا ک دلم صبر کنه حوابشو ندم

عزیزم اگه دلت الان صبر نکرده فردا با بلاهای بیشتری که سرت میاره مجبوره تحمل کنه.رفتارش بسیار چیپ بوده اصلا در شان خودت ندون به همچین آدمی جواب بدی!

بلاکش کن و اصلا چک نکن زنگ زده یا نه.اصلااااااااااااا

ی بار بهم گفته بود ج....ه پولی

🤦🏻‍♀️😐 برگردی بهش حماقت کردی حماقتتتتت 

من زیاد فاصله سنی باهات ندارم اما ت سنت هرچی باشه کمتره از من میشنوی برنگرد بهش میدونم ممکنه خرت کنه دور از جون و دوباره برگردی بهش اما اشتباه محضه اینکارو نکن لطفا 😑

توروخدا جوابشو نده من از این ادما دیدم تهشو خوندم چ خبرع ولش کن بره گم شه پسره نفهم

اروم باش عزیزم 🥺♥️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

ی بار بهم گفته بود ج....ه پولی

وات دع فاک!

توف نکردی رو صورتش؟ باید همون جا ولش میکردی عوضی رو

اگه به اینا اجازه بدی همه بهت بی احترامی میکنن

قدر خودتو احترام خودتو بدون نزار کسی بهت حتا ی حرف بد بگه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

حیف تولد میزاشتیم کادو می‌گرفتی بعد کات میکردی😐😎😎🤺😂

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

اصن دلیلی نداره وقتی دو نفره میرین دوساای تو یا دوستای خودش بیان معنی نداره این کار اهه اعصابم خورد شد

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

اروم باش عزیزم 🥺♥️

جیگر منم ک اینجاس 😍

نمیتونم اروم باشم میدونم ته این بازیا ب کجا ختم میشه برا همین دوس دارم اگاهش کنم🥺 کاش استارتر دید الان منو داشت زندگیش از این رو ب اون رو میشد