2777
2789
عنوان

اگه دوس داشتی بیا خوش حال میشم🍓🥲

611 بازدید | 64 پست

اصن نمیدونم از کجا شرو کنم

چن ردزه دیگه هم تولده من  هم تولد رلمه ...ی قراره دو نفره میخوایم بریم

دبشب ک داشتیم راجبش حرف میزدیم گفت ک ب ارین(پسر عمم ک دو سال ازم کوچیکتره)میگم بیاد من گفتم باشه بگو ولی فک نکنم بیاد 

بعد کفت ب رفیقات سیتاو حلیا روژان بگو بیاناا 

من گفتن اونا دیگه برا چی بیان ک؟؟ ی قراره دو نفرس همین ک من دارم میام خودش خیلیه 

کفت ک نههه همین الان برو بهشون  پ بده ک تولد بیان 

من گفتم اونا اولش اصلا نمیاد بعدشم من خودم دوست ندارم بیان ی قراره بین منو  تو هست اخه دوستام چرا بیان؟؟؟؟ مگه دوستای تو دارم میان؟ بعد گفت اهاااا مشکل از توعهه تو دوس نداری 

بعدش دادو بیداد کرد ت ب من اعتناد نداری و فلان 

دیگه سرتونو درد نیارم بحثمون شد اخرسر گفتیم کات

ی کمم بهم توهین کرد 

بعدش گفت بمیریم برنمیگردم 

الان دیدم زنگ زده جواب ندادمو بلاکش کردم 

ب نظرتون چیکار کنم؟؟

اصلا دلیل این همه اصرارش چیه؟؟

چند سالتونه؟ 😟

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾

چند سالته؟

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقش بوده پسره پررو دنبال بهانه میگشته😐

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

بلکه میخواد تو معذب نشی

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

آفرین عزیزم شما خیلی دختر عاقلی هستی و متاسفانه ایشون خیلی هول هستن که از الان سر دیدن دوستاتون به شما توهین میکنن.خیلی خوبه که به خودت احترام گذاشتی و کات کردی.لطفا هرگز باهاش حرف نزن دیگه

کات کردی دیگه ب کتفت

برنگرد ولش تموم شد

ها به کسیم اجازه نده بهت توهین کنه امروز تو چت بهت توهین کنه فردا همه چی میگه