2777
2789
عنوان

اگه دوس داشتی بیا خوش حال میشم🍓🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 64 پست
حیف تولد میزاشتیم کادو می‌گرفتی بعد کات میکردی😐😎😎🤺😂

این ادمی ک من دیدم اخرش میگفت کادویی ک برات گرفتمو پس بده🤣

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جیگر منم ک اینجاس 😍 نمیتونم اروم باشم میدونم ته این بازیا ب کجا ختم میشه برا همین دوس دارم اگاه ...

قربونت عزیزم♥️🥰 اره حق با توعه الان چشماش باز بشه بهتر از اینه که بعدن ضربه بخوره

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

این ادمی ک من دیدم اخرش میگفت کادویی ک برات گرفتمو پس بده🤣

خخخخ😂😂😂😂

ارع ازین پسرا بعید نیست🤺😂😎

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

قربونت عزیزم♥️🥰 اره حق با توعه الان چشماش باز بشه بهتر از اینه که بعدن ضربه بخوره

من ت این زمینه ها مشاوره خوب میدم😂کاری چیزی داشتین صدام کنید 

خودت چطوری چخبر؟

دوس دارم ی تاپیک جنجالی بریم بترکونیم مث اون تاپیک روبان قرمز😂😂

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

اسی تصمیم با خودته ولی به نظر من از این ادم سمی فاصله بگیرررررررر

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

کلی بهم زنگ زده ایشالا ک دلم صبر کنه حوابشو ندم

اها اگه ب اندازه نخود به خودت ارزش میدی جوابشو نده

دلت میاد ب همچین آدمی(هرچند دلم نمیاد آدم بگم بهش)برگردی 

باز خرت میکنه نکن اینو با خودت اخرش پشیمون میشی 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
خخخخ😂😂😂😂 ارع ازین پسرا بعید نیست🤺😂😎

همون بهتر تموم کرده اون کادو میداد اینم باید کادو میداد 😂

من ت این زمینه ها مشاوره خوب میدم😂کاری چیزی داشتین صدام کنید  خودت چطوری چخبر؟ دوس دارم ی ...

دمت گرم🥰♥️ شدیدن پایم پیدا کردی ندا بدی ایکی ثانیه اومدم😂😂

اسی تصمیم با خودته ولی به نظر من از این ادم سمی فاصله بگیرررررررر

ما گلومونو جر میدیم اما اخرش کار خودشو میکنه😂

اخ دام میخاس الان پسره دم دسم بود تیکه تیکش میکردممممم ای نفسسسس کشششششششش

دمت گرم🥰♥️ شدیدن پایم پیدا کردی ندا بدی ایکی ثانیه اومدم😂😂

میگردم ب قول قدیمیا جویندع یابندس 

پیدا میکنم بت میگم😂

همون بهتر تموم کرده اون کادو میداد اینم باید کادو میداد 😂

هعییی ارع اصلا علت بهونه گیری همین کادو دادنه بوده😂😂😂

همیشه موقع رل زدن ب تاریخ تولد دقت کنین اول تولد شما باشه کادو بگیرین بعد موقع تولد اون کات کنین😎🤺

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

ما گلومونو جر میدیم اما اخرش کار خودشو میکنه😂

اره بعید نی🥺😂

میگردم ب قول قدیمیا جویندع یابندس  پیدا میکنم بت میگم😂

حله ستون😂