2777
2789
عنوان

با جاریتون رابطه دارید

1170 بازدید | 68 پست

ما سه ماهی هست کلا نه زنگ میزنم نه اون دیگه زنگ میزنه خیلی دوست دارم زنگ بزنم ولی همش حالگیریه برام چون یا پز میده یا فخر میفروشه با هرکاری ک می‌خوان بکنن تازه یا کردن قبلا میخواد پزشو بده  واقعا اعصابشو ندارم نمی‌خوام حسودی کنم اسمشو نزارید حسودی ولی دوست دارم شوهرم از اونا بیشتر پیشرفت کنه تا انقدر روی مخ من نرن اما واقعا توجه ای نداره براش اهمیتی نداره منم نمیتونم ببینم ک اونا با رفتاراشون میخوان فقط روی مخم برن تصمیم گرفتم کم کم بزارمشون کنار تا اعصابم آروم تر باشه الآنم دیگه زنگ نمیزنه جدیدا بهم نه سراغ منو از کسی میگیره شماها چی زندگیتون از جاریتون جلوتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ندارم

خودش ارتباطشو قطع کرد خوشبختانه😂

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

نه اصلن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
هیچ‌وقت تماس تلفنی نداشتم باهاش

منم

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

فقط در حد سلام و خداحافظ 

رابطه محترمانه و غیر صمیمی داریم فعلا عقد 

اونا هم سال ی بار عید میان خونه مون 

اونم مثل من دوری و دوستی رو بیشتر میپسنده و خوشحالم از این بابت

منم مث تو اسی

جدیدا شوهراشونم اومدن تو خط زنا شون

منم زدم تو فاز  <<به تخمم>>

خیلیم رو مخم باشن جوابشونو میدم

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.