2777
2789
عنوان

با جاریتون رابطه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 68 پست

بعد خیلی برام جالبه ک جاری هام میتونن تلفنی باهم بحرفن

من  ن شماره ی جاری رو دارم ن شماره ی برادرشوهرمو😂😂

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جاری زیاد دارم،هم جوون هم مسن،زندگیمم بدنیست ظاهرا ازونا سرتره،دوری و دوستی میکنم،اصلا برام مهم نیستن.شماره دوتاشونو اصلا ندارم.

توهم اهمیت نده،زندگیتو بکن

خدایا خودت حفظش کن🙏

شما ذهنیتت اینه که فکر میکنی پز میده 

الان ما سه تا عروس داریم نسبت به هم همینن ولی ما این طور فکر نمی‌کنیم و دیگران هم اینو نمیگن 

ولی سه تا جاریا ذهنیتشون راجع به هم اینه که اون فخر میفروشه و اون پز میده

جاری من که یه سال هم از مامانم بزرگه  متولد ۵۶ هست من متولد ۷۸  از نظر سنی جور نیستیم .. ...

من وجاریمم تقریبا همینیم

اون سالی ک اون ازدواج کرده من چن ماه بعدش تازه متولد شدم

تقریبا جا مامانمه

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

فعلا عروس اولم و جاری دار نشدم

ولی بستگی به رفتار اون داره هر جور باشه رفتار منم متقابل هست 

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 
جلو جلو ‌میگه که از ایده هاشون کپی ‌برداری نکنید پزو هم هستن 😑😑 من یکی از دوستام اینطوریه همیش ...

نه مثلا اومده بود خونمون می‌گفت خونه باز خوبه دارید پارکینگ چرا نداره فقط چون خونه خودش پارکینگ داره هم بززگ سه خوابه هست داشت پز میداد ک من خونم فلانه 

من به شوهرم میگم اگر تو حرکتی بزتی اقدامی کنی این حرفا نیست منتها شوهر اون خیلی به فکر تر از تو هست تو هیچ وقت مثل اون نیستی 

به شوهرم هم میگم فایده نداره اصلا برای همین کلا رابطمو کمرنگ کردم چون حس حقارت میکردم ک شوهرم میبینه می‌شنوه اما عین خیالش نیست اونا هم به این رفتاراشون ادامه میدادن به پز دارن تمسخر حال گیری هرچی ک بگی

جاری ندارم ، ولی چرا انقد برات مهمه ؟ چرا انقد فکرت درگیر کرده ؟ قرار نیست همه مثل هم باشند ، ثروتمند ، یا زیبا ، یا تجملات آنچنانی ، خدا هرکسی تو مرتبه خودش آفریده قطعا شما هم چیزهایی دارید که اون نداره، نمی‌دونم این دنیایی که فانیه چرا انقد مادیات برای آدما مهمه ، عزیزم سعی کن ایمان قلبیت به خدا بیشتر کنی هم به آرامش قلبی می‌رسی هم فخر فروشی اطرافیان برات بی اهمیت میشه

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

خاله من به شدت با جاری هاش خوبن... همشون عین هم هستن و دائم با هم سفرن.. از این سفر میان برنامه میریزن برا سفر بعدی.. عین خواهرن با هم.. جالبه خونه پدر مادر همدیگه هم میرن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔