2777
2789
عنوان

با جاریتون رابطه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 68 پست

برادرشوهرم ماشینشو پدرزنش خریده جهاز نداده به دخترش 

خونه اش هم مادرشوهرم ساخته مغازه هم براش زده خودش ته بی عرضه ها و کلاهبرداراست  من جهازم کامل بود کارکردیم ماشین خریدیم اما خونه نداریم 

بعد جاریم مدام از لذت داشتن خونه حرف میزد 

😞 

خیلی دلم میشکست مخصوصا اینکه مام خودمون داشتیم طبقه سومه خونه مادرشوهرمومیساختیم  و یهو به تحریک جاری و برادرشوهرم خونمونو ازمون گرفت 

خیلی با جاریم رابطم خوب بود جوری که خواهرشوهرام بینمون ناراحتی درست  میکردن...

اما هیچوقت نتونستن از هم جدامون کنن

همسرم چند سال میش یه ملکی خرید که خیلی سود کرد همین باعث شد جاریم دیگه مثل سابق نباشه...دلم سوخت که چرا ما یذره اومدیم پیشرفت کنیم اطرافیان چهره واقعیشونو نشون دادن....

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متنفرم از اینکه بقیه نظر بدن درباره زندگی ادم درک و فهم ندارن که شرایط هرکسی‌متفاوته همون بهتر راب ...

بخدا گاهی وقتا میشینم گریه میکنم چون میگم من واقعا شاید زن خیلی بی عرضه ای هستم ک نمیتونم شوهرمو راضی کنم برام چطور زندگی رو بسازه یا میگم شوهرم دوستم نداره ک اون جور زندگی ک دلم میوخواستمو برام بسازه چون خیلی خیلی وقتا  بهش میگم آره فلانی خیلی دوست داره دل منو بسوزونه با کاراشون حرفاشون اما تو میبینی و هیچ کاری نمیکنی انگار داره بیشتر لذت می‌بره 

بخدا خونه خریدن کوچیک بود بعد از چند وقت یعنی سه سال بعد بزرگ تر خریدن اونوقت شوهر من گیر داده به این مسکن ملی ها ک معلوم نیست کی میدن یا همیشه بیشتر به فکر خرید مغازه بوده تا خونه بزرگ 

من با جاری هام بیشتر از ۷/۸ سال اختلاف سن دارم ، خانم های محترمی ان ، اهل پز نیستن یا حداقل حرف خریداشون رو که میکنن من سعیم اینه همچین برداشتی نکنم ، سالی چندبار خونه پدر همسرم شاید ببینمشون ، ارتباط تلفنی هم که نه مگر مناسبت باشه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بخدا گاهی وقتا میشینم گریه میکنم چون میگم من واقعا شاید زن خیلی بی عرضه ای هستم ک نمیتونم شوهرمو راض ...

پولشو داره بزرگتر بگیره ؟

بابای منم خونه بزرگتر نمیگیره میگه مگه چند نفریم.

میفهمم چی‌میگی

اینجور مردا باید عقیده و باورشونو عوض کنی

🩵🪸

دیوانه ام مگه با یه خودشیفته رابطه داشته باشم سم خالصه...تازه از دستش دارم نفس میکشم...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
بخدا گاهی وقتا میشینم گریه میکنم چون میگم من واقعا شاید زن خیلی بی عرضه ای هستم ک نمیتونم شوهرمو راض ...

من برعکست فکر میکنم شوهرم درست و حسابی نبوده...خوبه برای اون ج... بدرد نخورش گردن من افتاده...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست