سلام دوستان ممنون میشم جواب بدین و راهنمایی کنید یک سال و خورده ای پیش با ی نفر مجازی اشنا شدم و کم کم بهش علاقمند شدم ایشون یکی از استان های کورد نشین و من تهران رابطمون تمام مدت مجازی بوذم حتی ی بارم حضوری نشد اون زیاد دوستم نداشت و مشخص بود سردی هاش کم محلی هاش و بی توجهیاش انقد ادامه دار شد ک .. منم سرد شدم راستش سر کار نمیرفت با این ک ۲۲ سالش بود درس نمیخوند و این برای من ک دختر بودم و کار میکردم زننده بود راستش تمام این ها باعث شدن من از فکر وابستکی در بیام و بخوام تمومش کنم در حالی ک اون تازه بهم علاقمند شده بود باعاش درمیون گذاشتم کلی التماس کار خواهش تمنا ک من عاشقتم میخوام باهات ازدواج کنم من هرچی تحقیرش کردم بره نمیرفت هر کاری بگین کردم نرفت ک نرفت منم خودم دیشب بزوز قانعش کردم ک برم چون من و اون فرهنگ هامون متفاوت من تورکم اون کورده کوردا تعصبی اند میگفت زن نباید کار کنه زن یاید خونه باشه سرکارم ک نمیرفت دوسال ازم بزرگ تر بود اما من بلاخره پا رو دلم گذاشتم و زفتم حالا عذاب وجدان دارم دلم میسوزه برا التماس هاش تمنا های موندن اما بخاطر ایندم مجبور شدم 🥲بنظرتون چ کنم عذاب وجدانم بره
طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
بله ولی احساس عذاب وجدان داره خفه ام میکنه چون واقعا خیلی شخصیتش و خورد کردم ک بپذیره و نرفت
اون قبلا تورو تحقیر نکرده بود؟
زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈
چرا دیقا اول اون این کارا رو کرد بی محلی سردی هر کاری و سرد شدم
خب پس این به اون در..... 😅
زندگی مینیمالیستی یعنی ⬅️ کمتر ، اما بهتر❗دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک پاکسازی و رفع انباشتگی در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈