2777
2789
عنوان

تموم کردم😬

308 بازدید | 31 پست

سلام دوستان ممنون میشم جواب بدین و راهنمایی کنید یک سال و خورده ای پیش با ی نفر مجازی اشنا شدم و کم کم بهش علاقمند شدم ایشون یکی از استان های کورد نشین و من تهران رابطمون تمام مدت مجازی بوذم حتی ی بارم حضوری نشد اون زیاد دوستم نداشت و مشخص بود سردی هاش کم محلی هاش و بی توجهیاش انقد ادامه دار شد ک .. منم سرد شدم راستش سر کار نمیرفت با این ک ۲۲ سالش بود درس نمیخوند و این برای من ک دختر بودم و کار میکردم زننده بود راستش تمام این ها باعث شدن من از فکر وابستکی در بیام و بخوام تمومش کنم در حالی ک اون تازه بهم علاقمند شده بود باعاش درمیون گذاشتم کلی التماس کار خواهش تمنا ک من عاشقتم میخوام باهات ازدواج کنم من هرچی تحقیرش کردم بره نمیرفت هر کاری بگین کردم نرفت ک نرفت منم خودم دیشب بزوز قانعش کردم ک برم چون من و اون فرهنگ هامون متفاوت من تورکم اون کورده کوردا تعصبی اند میگفت زن نباید کار کنه زن یاید خونه باشه سرکارم ک نمیرفت دوسال ازم بزرگ تر بود اما من بلاخره پا رو دلم گذاشتم و زفتم حالا عذاب وجدان دارم دلم میسوزه برا التماس هاش تمنا های موندن اما بخاطر ایندم مجبور شدم 🥲بنظرتون چ کنم عذاب وجدانم بره

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

بهترین کارو کردی کلا با دوستی مخالفم! 

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر» دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این حسی که داری طبیعی و عادی هست 

اما به مرور زمان میبینی که بهترین تصمیم بوده و همین الان هم از نظرم بهترین کار رو کردی 

بعضیارو باید رها کرد 

اصلا یه بخش از علاقه همین رها کردن هست 

اونم با خودش کنار میاد چون مقصر ماجرا خودش بوده 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

دلت برا خودت بسوزه ک داشتی عمر و انرژی و احساس ات پای آدم اشتباه  تلف میکردی 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بهترین کارو کردی کلا با دوستی مخالفم! 

بله ولی احساس عذاب وجدان داره خفه ام میکنه چون واقعا خیلی شخصیتش و خورد کردم ک بپذیره و نرفت

دختر خودتو بدبخت نکناااا.

کاری به کورد تورک بودن ندارم.

شوهر یکی از فامیلامون خز اول کاری نبود و کار نمیکرد الان زندگیشون جهنمه نه نمیزاره دخدره بره سر کار نه خودش کار درست حسابی میره یه ماه میره یاز ده ماه میخوابه.کلی هم قرص و بدهی بالا اورده

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
ازاولش تفاوت فرهنگی رو میدونستی چرا وابستش کردی بخودت

من خودم اول وابسته شدم اون موقع بچه بودم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز