سلام دوستان ممنون میشم جواب بدین و راهنمایی کنید یک سال و خورده ای پیش با ی نفر مجازی اشنا شدم و کم کم بهش علاقمند شدم ایشون یکی از استان های کورد نشین و من تهران رابطمون تمام مدت مجازی بوذم حتی ی بارم حضوری نشد اون زیاد دوستم نداشت و مشخص بود سردی هاش کم محلی هاش و بی توجهیاش انقد ادامه دار شد ک .. منم سرد شدم راستش سر کار نمیرفت با این ک ۲۲ سالش بود درس نمیخوند و این برای من ک دختر بودم و کار میکردم زننده بود راستش تمام این ها باعث شدن من از فکر وابستکی در بیام و بخوام تمومش کنم در حالی ک اون تازه بهم علاقمند شده بود باعاش درمیون گذاشتم کلی التماس کار خواهش تمنا ک من عاشقتم میخوام باهات ازدواج کنم من هرچی تحقیرش کردم بره نمیرفت هر کاری بگین کردم نرفت ک نرفت منم خودم دیشب بزوز قانعش کردم ک برم چون من و اون فرهنگ هامون متفاوت من تورکم اون کورده کوردا تعصبی اند میگفت زن نباید کار کنه زن یاید خونه باشه سرکارم ک نمیرفت دوسال ازم بزرگ تر بود اما من بلاخره پا رو دلم گذاشتم و زفتم حالا عذاب وجدان دارم دلم میسوزه برا التماس هاش تمنا های موندن اما بخاطر ایندم مجبور شدم 🥲بنظرتون چ کنم عذاب وجدانم بره
طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
#یک_مینیمالیست_با_رنـگ_خـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر» دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
هیچ فقط به بدبختی بعد ازدواج با همچین فردی فکر کن خودت پشیمون میشی عذاب وجدان یارو ک هیچ عذاب وجدان این ک چرا اصلا یه سال وقتتو هدر دادی هم میاد روش😂🤦🏻♀️
شوهر یکی از فامیلامون خز اول کاری نبود و کار نمیکرد الان زندگیشون جهنمه نه نمیزاره دخدره بره سر کار نه خودش کار درست حسابی میره یه ماه میره یاز ده ماه میخوابه.کلی هم قرص و بدهی بالا اورده
آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡