2821
2789
عنوان

تموم کردم😬

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 31 پست
 هر تصمیمی تو زندگیت گرفتی، یا پاش بمون یا کلا بیخیالش شو.  چون تردید آدما رو نابود ...

سر تصمیم هستم فقط عذاب وجدان دارم

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله ولی احساس عذاب وجدان داره خفه ام میکنه چون واقعا خیلی شخصیتش و خورد کردم ک بپذیره و نرفت

اون قبلا تورو تحقیر نکرده بود؟ 

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

دختر خودتو بدبخت نکناااا. کاری به کورد تورک بودن ندارم. شوهر یکی از فامیلامون خز اول کاری نبود و ک ...

دقیقا ب اینا فکر کردم من پدرم وکیل خودم دانشجو معلمم بخاطر ایندم و موقعیت عای مناسب پا روی دل و وجدان گذاشتم

اون قبلا تورو تحقیر نکرده بود؟ 

چرا دیقا اول اون این کارا رو کرد بی محلی سردی هر کاری و سرد شدم

نمیدونم چی بگم عزیزم

منو نامزدم ک قبلا باهم دوست بودیم اونم تا دیپلم گرفت دیگ دانشگاه نرفت بعدخب کلا بیکار بود الان جدیدا کار پیدا کرده میره

واقعا کار خیلی سخت پیدا میشه 

اگ دلت باهاشه بنظرم کنارش باش تا خودشو جم جور کنه

چرا دیقا اول اون این کارا رو کرد بی محلی سردی هر کاری و سرد شدم

خب پس این به اون در..... 😅

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

این حسی که داری طبیعی و عادی هست  اما به مرور زمان میبینی که بهترین تصمیم بوده و همین الان هم ...

انشالله کنار بیاد دیقا درد من همین کنار نیومدن اونه

نمیدونم چی بگم عزیزم منو نامزدم ک قبلا باهم دوست بودیم اونم تا دیپلم گرفت دیگ دانشگاه نرفت بعدخب کل ...

اخه علاقه ای هم نمونده 🚶🏼‍♀️سردم کرد بد

عذاب وجدان چی

دلت واسه پسرا نسوزه لطفا دلت واسه خودت بسوزه دوست عزیز.مگه قراره هر آشنایی به ازدواج ختم بشه

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
دلت واسه پسرا نسوزه لطفا دلت واسه خودت بسوزه دوست عزیز.مگه قراره هر آشنایی به ازدواج ختم بشه

اخه خیلی التماسم کرد تمنا کرد گفت بدون تو میمیرم واقعی هم بود حس میکردم چقد غرورش له شد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز