2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره میشه ولی برای موی بلند خیلی اذیت میشی من خودم برای خودم انجام میدم به دلم نیست موهام بلنده

وای اصلا نمیخوام موهامو کوتاه کنم

بدم مامانم موخوره گیری کنه

قطعا موهامو پسرونه میزنه

☆هرچی خدا برامون بخواد قشنگــه!

وای اصلا نمیخوام موهامو کوتاه کنمبدم مامانم موخوره گیری کنه قطعا موهامو پسرونه میزنه

میفهممت

آره بده مامانت انجام بده فقط اگه صاف نیست موهات حتما صاف کن چون آرایشگاه هم قبلش براشینگ میکنن

میفهممتآره بده مامانت انجام بده فقط اگه صاف نیست موهات حتما صاف کن چون آرایشگاه هم قبلش براشینگ میکن ...

آرایشگاه واسه موخوره گیری رفتی؟؟

☆هرچی خدا برامون بخواد قشنگــه!

موهام تا زانومه ۳۵۰ گرفت

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

کی رفتی ؟آخه این ارایشگاهه همچین میگه هزینه بالاسفک کردم رو ۲تومن ایناس

یکماه قبل

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

الان دیگه نداری؟؟

نه