2777
2789
عنوان

رانندگیم و من 😐😐😐

434 بازدید | 13 پست

امروز دو بار ماشین رو خاموش کردم روز قبل هم یک بار تا امید شدم سه ساله رانندگی میکنم رانندگی ایم تغییری نکرده.

فقط قبلا از سبقت و سرعت بالا میترسیدم ولی الان نه .الان راحت سبقت میگرم و سرعت بالا هم میرم .

فقط جاهای با شیب بالا سر بالایی رو میترسم 😐چون یک بار خاموش کردم عقب عقب اومدم 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید ماشینت مشکل داره 3سال رانندگی میکنی نبایداین مشکلوداشه باشی

ماشبن بابامه قبلا خاموش نمی‌کردم الان اگزوزش مشکل داره انگار صدا میاد شاید از اونه 😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
مامان منم هر چی تمرین میکنه یاد نمیگیره😕 الان از سرعت بالا میترسه بعد عکس العملش هم خیلی ضعیفه مثل ...

نه من هول نمیشم ولی از شلوغی گریزانم 

بعد سه سال زانندگی  مگه میشه ؟مگه همه جا نمیری؟

من خودم سه ساله راننده هستم  دیگه از ماشینهای معمولی خسته شدم   ارزو دارم افرود برونم 😂

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
بعد سه سال زانندگی  مگه میشه ؟مگه همه جا نمیری؟ من خودم سه ساله راننده هستم  دیگه از ماشی ...

اره عزیزم قبلا خاموش نمی‌کردم الان دو روزه میکنم 

همه جا میرم فقط جاده نرفتم 

ماشین عوض نکردی ؟ یا تعمیر کنی چون که کلاچ ممکنه پایین ول بشه یا بالا و عوض شده باشه بخدط همین خام ...

اگزوزش مشکل داره .ماشین بابامه 

بعد از سه سال دیگه نباید هی خاموش کنی ولی تو شیب زیاد و سربالایی طبیعیه خاموش کردن

دو روزه میکنم خاموش 

اره عزیزم قبلا خاموش نمی‌کردم الان دو روزه میکنم  همه جا میرم فقط جاده نرفتم

اصل کاری جادس 

من از جاده شروع کردم

باورت میشه  تو جاده من میروندم  به شهر ک میرسیدیم  پیاده میشدم میدادم ب شوهرم 

تا حدود دو سال پیش  تو شهر اصلا نمیتونستم برم 

تا اینکه ی روز دلو زدم ب دریا و رفتم تو تنگ تریم و شلوغ ترین خیابون شهر 

اول از یک کوچه تنگ رد شدم  و پیچیدم سمت راست ( یه حالت L مانند بود ) کوچه تنگ  منم ناااشی یهو گفت قییییژژژژ 

پیاده شدم دیدم ی خط گنده افتاده رو در عقب سمت راست 

دیگه شش بار جلو عقب کردم  خدا خدا از اوجا در اومدم 

جلوتر رفتم تو پارکینگ  اونجا هم جا نیود دیگه ب گه خوردن افتاده بودم  گفتم ولش کن دنده عقب میگیرم میام بیرون یهو  گفت گوووووپ   ، مسئول پارکینگ گفت خااااااااانم چکار میکنی زدی ب ماشین عقبی

گفتم اقا فقط بگو از کجا برم بیرون از این خراب شده😂😂😂😂😂😂😂😂😂 داشت گریم میگرفت که به یک بدبختی دور زدم اومدم بیرون 

دیگه ب غلط کردن افتادم  تا دو ماه  اون سمتا نرفتم 😂😂😂😂😂 ولی کم کم ترسش کم شد  بعد از اون دو ماه  دیگه قشنگگگگ همه جای شهرو رفتم 

همون روز باعث شد که به ترسم غلبه کنم  ، رانندگی تو شهرو مدیون  همون روزم  

اسی تو هم فقط یک جا یاد میگیری  ( وقتی  توی جای شلوغ گیر کردی  ماشین پشت سریت بوق میزنه و تو حسابی هول کردی و همون لحظه ماشین خاموش میشه و یک صف گنده پشت سرت ب وجود میاد )   اونجا  چون اوج استرس هست  فقط کافیه یک بار تجربه کنی دیگه نمیترسی

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫