ببخشید نتم قطع شد . اون تاپیک رو میترکونم . بچه ها من پریود شدم . الان ٥ روزه پاک شدم اما خوب تب کردم ... حالت تهوع داشتم ... دیروز کمی هم لک قرمز دیدم . اینم بگم ماه قبل فقط روز ٧ پریود اقدام داشتم همین . با این حساب میشه حامله باشم؟
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستیداَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
عزیزم گفتی لتروزول خوردی که مثبت کاذب نشون میده وگرنه بارداری به این زودی نشون نمیده اصلا شما ب مرحله تخمک گذاری نرسیدی
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
گفتی 3 تا بی بی زدی مثبت شد.. عزیزم یکم عِلمت رو راجب به تخمک گذاری و زمان اقدام ببر بالا... تا بدونی کیا اقدام داشته باشی و نتیجه بگیری
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
عزیزم برو آز مایش تیتر بتا بده احتمال این که بارداری پوچ هم باشه هست چون دقیقا دوستم مثل شما بود و بارداریش پوچ بود ولی خدا کریم انشاالله شما حامله باشی