2777
2789
عنوان

دخترا تو رو خدا بیاین من حاملم

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 136 پست
هارا جان ان شالله بارداری گلم فردا از بده به ماهم خبر بده
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
لتروزول فقط محرک تخمک گذاری هست...ینی استروژن رو افزایش میده چیزی ک بی بی چک رو در اصل مثبت میگنه هورمونی بنام hcg که از جفت ترشح میشه... و یه امپولایی داریم ک حاوی اون هورمونه و ممنکه ک اون امپولا به نام پروژسترون مثبت کاذب نشون بده... وگرنه هیچ داروی دیگری بی بی رو مثبت نمیکنه حتی استامینوفن
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

د اگه حامله باشه که الان 6 هفتشه باید بره سونو
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
ایشالا ک باشی
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
ممنون دوستای عزیزم . والا من فقط میخوام بدونم لتروزول هم بی بی چک رو مثبت میکنه یا خیر . شهره جان که با اطمینان میگه اره . منم دکتر گفته بود امپول hcg اینکارو میکنه ... شایدم حق با شما باشه
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
خوب باید مطمعن بشه بعد بره سونو قرار نیست عجله کنه من خودم ۳روز به موعدم بی بیم مث بت شد هفته ی ۱۰رفتم سونو قبلش ممکنه همش بهت استرس وارد بشه
امضای من مهم نیست ،امضای «خـــ🌺ــــدا»پای تمام آرزوهاتون.
شما الان 5 روزه پاک شدی ینی تقریبن تو سیکل 12 عادت ماهانه هستی...ک تخمک گذاری ازین روز 12 شروع میشه تا 16 ..بستگی به تعداد روزهای سیکلت داره مثلن اگه سیکله 30 روزه داشته باشه 14 روز از عقب کم کنی ..روزه 16 تخمک گذاریته و اقدام هاتو داشته باشی شما استارتو از امشب نشد از فردا بزن حالت تهوع بارداری هم از هفته 8 بارداری شروع میشه ینی تقریبن 2 هفته عقب انداخته باشی
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
من تا حالا نشنیده که لتروزول ب ب رو مثبت کنه
عزیزم احتمالا بارداری ولی زبونم لال یا دفع داره میشه چون تا چند روز بعد از پری اگه باردار بودی ب ب ب مثبت نشون میده یا جزو اون کسانی هستی که تو بارداری پری میشم
فردا یه آز بده از رو بتات معلوم میشه
ب ب هات پررنگه؟ ؟؟