2777
2789
عنوان

دخترا تو رو خدا بیاین من حاملم

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 136 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرین جان من تخمک گذاریم رو کاملا حس میکنم . خدا رو شکر علایم دارم حتی سونو هم رفتم . سیکلم هم دقیقا ٢٨ روزست . و از روز ١٢ تا ١٨ اقدام میکنم ماه پیش مسافر بودیم نشد سر موقع باشه ... این ماه از ١٢ شروع میکنم دوباره ... با این حال بعضیا با روزای دیگه ی اقدام هم باردار شدم همه چیز به خواست اون بالاییه ربط داره
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
هارا جان بهترین راه دادن آزمایش خون هست برو انجام بده. البته با پنج روز پریود درصد حاملگیت بسیار پایین هست اگه بعدش اقدام نداشته باشی. آزمایش بده چون اگه سقط باشه یا خارج از وحم شما اصلا متوجه نمی شی و این لکه بینی شاید مربوط به اون باشه.
پدران و مادران عزیز با تمام وجودمان دوستتان داریم.
ان شالله ک بارداری... و بارداری موفقی داشته باشی
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
ممنون چیکا و بهار عزیز .. بخدا برگشتم پستام رو خوندم مگه حرفی زدم که بقیه فک کنن هیچی از زنانگی خودم نمیفهمم
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
من جای شما بودم اصلا این ماه اقدام نمیکردم تا از باردار بودن یا نبودنم مطمئن میشدم فوقش اگه باردارم نباشی فقط این ماه رو از دست میدی!!!
اهل کجا بودنت مهم نیست.....اهل وبجا بودنت مهم است....منطقه زندگیت مهم نیست....منطق زندگیت مهم است...
2790
2778
2791
2779
2792