2777
2789
عنوان

عینکیا بیاین:)

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 81 پست
من میخام کائوچویی بگیرم ، دور طلایی هم داشتم ،

کایوچویی ام خوبه ، دیر ام خراب میشه لامصب خیلی گرون شده 

لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی می‌کنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕  اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،،  هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️                    خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعضی وقتا موقع خوندن یا وقتی سرم تو گوشیه چشام یهو درد میگره و همین طور سرم 

یا یه دفعه انگار چشام میلرزه نمیتونم چیزی رو صاف ببینم و جدیدا فاصله یکم دور رو تشخیص نمیدم 

حالا باید برم چشم پزشکی ببینم ضعیف شده یا نه 

ولی اینکه یهو چشام انگار میلرزه خیلی برام عجیبه برای شما ها هم پیش اومده؟ علتش چیه؟

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

اخی 

انشالله عزیزم 

یاد خودم افتادم 

وقتی فهمیدم چشمام ضعیفه  دوازده سالم بود سه روز گریه کردم 

دفعه اولی ک عینک زدم پسر همسایمون تا منو دید پقی زد زیر خنده صورتش از خنده سرخ شد

با عینک درس خوندم دانشگاه قبول شدم با عینک لیسانس گرفتم با عینک ازدواج کردم با عینک فوق گرفتم با عینک مادر شدم 

هنوزم عینکی ام شاید سال دیگه عمل کنم اصلا برام دیگه مهم نیست 

ولی عینک هیچ مانعی برای اهدافم نشد

غصه ی چیزی که با پول حل میشه نخور 

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
اره واسه بیرون رفتن چند ساعتی میزنم همینکه بدون عینک ببینم برام کافیه

مارک لنزتون چیه منم میخوام بگیرم ،واقعا سخته بدون عینک مثلا مراسم یا مهمونیا که عینک نمیزنم دنیا تاره🥲

وخدایی که به شدت کافیست..  
فقط وقتی بیرونی عینک نزدی  آشنا تو‌رو‌میببنه  تو محل نمیدی (چون نمیبینیش) اون میزاره پا ...

چقدر واسه من پیش اومده خدا میدونه متاسفانه بی توجه  هم هستم  بیشتر ممکنه برام پیش اومده باشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
لطفا الکی تو دل همه رو خالی نکن این همه ادم انجام دادن هیچیشون نشده همه راضی ان چرا میای انرژی منفی ...

هرجور دوست داری فک کن دشمنت ک نیستم چرا بیشتر پزشکان عینک دارن لیزر نمیکنن 

چون ایندش مشخص نیست چ اتفاقی واسه چشم قراره پیش بیاد 

تحقیق کردم از ی پزشک مشهور 

یا دهنده بی منت😌😉
یه سوال ک همش ذهنمو درگیر کرده اینه ک چرا خود دکترا عمل نمیکنن و عینک میزنن لابد عینک بهتره

من پرسیدم ازش 

گفت با عمل لیزیک قدرت زیر بینی از دست میره در زندگی معمولی ما هیچ احتیاجی به زیر بینی نداریم ولی یک پزشک جراح بخصوص چشم پزشک برای حراجی نیاز به ریز بینی داره

من پرسیدم ازش  گفت با عمل لیزیک قدرت زیر بینی از دست میره در زندگی معمولی ما هیچ احتیاجی به زی ...

زیر بینی 😂😂منظورم ریز بینیه