2821
2789
عنوان

عینکیا بیاین:)

625 بازدید | 81 پست

کاش اونطوری که با عینک میبینم میدیدم:)

کاش چشمام ضعیف نبود

کاش ضعیفی چشمم مثل سرما خوردگی قرص داشت میخوردی خوب میشد 

خیلی ناراحتم خدا کاش خودت درستش کنی بدون مشکل بتونم عمل کنم عینک نزنم پول عمل ام جور بشه:)

خدا کنه به آرزوت برسی کار کن پول جمع کن عمل کن

من چون همش پای سیتمم میترسم عمل کنم باز ضعیف بشن

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چشمام ضعیفه و عینکی ام ، چهره ها اگ فاصله بیشتر از ده متر باشه تشخیص نمیدم مثلا ، همیشه دو بینی دارم ، ولی واقعا باهاش مسکلی ندارم 😐😐

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

۲۱ ساله عینک دارم

و اصلا برام مهم نیست

هر دو‌چشمم پنج دهم بینای دارن

تکرار میکنم ۲۱ ساله عینک دارم از ۱۱سالگی میزنم

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

اشکال نداره لیزیک می‌کنیم درست میشه ، بازم خوبه با عینک میتونیم ببینیم ، سخته ولی چه کنیم ، خودم خیلی با چشمام بد کردم که اینجوری شدم دیگه دارم رعایت میکنم بدتر نشم

یه سوال ک همش ذهنمو درگیر کرده اینه ک چرا خود دکترا عمل نمیکنن و عینک میزنن لابد عینک بهتره

اشکال نداره لیزیک می‌کنیم درست میشه ، بازم خوبه با عینک میتونیم ببینیم ، سخته ولی چه کنیم ، خودم خیل ...

منم

منم چشمام ضعیفه و عینکی ام ، چهره ها اگ فاصله بیشتر از ده متر باشه تشخیص نمیدم مثلا ، همیشه دو بینی ...

من نمره شون ۲ هست ولی بدون عینک دنیا اصلا زیبا نیست 

من نمره شون ۲ هست ولی بدون عینک دنیا اصلا زیبا نیست 

من یک و نیم ،  و آستیگمات، تموم خواندم عینکی ان ، البت ک من منظم نمیزنم چون فریم عینکمو ندوست..

ولیی خیلی دوسش داشتماا باعشق خریدمش همون روز اول ک رسیدم خونه کسی بم یچی گف که دیگ دلم سرد شد از عینکم🥲💔 چقد گریه کردم وایی یادم اومد

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
من یک و نیم ،  و آستیگمات، تموم خواندم عینکی ان ، البت ک من منظم نمیزنم چون فریم عینکمو ندوست.. ...

من ک بچه های فامیل اولین بار بم گفتن ۴ چشمی اهمیت نمیدم چون دوست دارم واضح ببینم

عزیزان یه سوال

من چند وقتیه موقع استفاده از گوشی یا مطالعه سرم و چشام به شدت درد میگیره و گیج میره دو بینی ام گاهی اوقات ندارم اما بعضی وقتا انگار چشمام باهم جفت نمیشه 

علائم ضعیفیه؟😑یا میگرنی چیزیه؟پشت سرم و پیشونیم درد میگیره

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز