2777
2789
عنوان

عینکیا بیاین:)

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 81 پست
من ک بچه های فامیل اولین بار بم گفتن ۴ چشمی اهمیت نمیدم چون دوست دارم واضح ببینم

من عاشق عینک هسم، ولی اومدم با ذوق زدمش گفتم بهم میاد چطوره؟!؟ گف دیگ خجالت میکشم کنارت راه برم از بس فریم عینکت زشته ، 

فریم عینکم مربع فلزی از همین جدیداس نقره ایی ، 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
یه سوال ک همش ذهنمو درگیر کرده اینه ک چرا خود دکترا عمل نمیکنن و عینک میزنن لابد عینک بهتره

بستگی داره ، با عینک راحت باشی و مشکل نداشته باشی هست دیگه برای چی عمل 

ی جور کلاسم هست دیگه من باسواد ترم مثلا

لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی می‌کنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕  اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،،  هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️                    خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم عینکی ام فقط عروسی و مجالس لنز میذارم

اگه لیزیک و اینا خوبه چرا خود چشم پزشکا عینک میزنن ؟ 🥴🥴🥴

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
من عاشق عینک هسم، ولی اومدم با ذوق زدمش گفتم بهم میاد چطوره؟!؟ گف دیگ خجالت میکشم کنارت راه برم از ب ...

غلط کرد هرکس گفت من همه جور مدل عینک زدم کرد مربع مستطیل می‌خوام برم از این دور طلایی ها بگیرم دفعه بعد

لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی می‌کنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕  اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،،  هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️                    خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱
یه سوال ک همش ذهنمو درگیر کرده اینه ک چرا خود دکترا عمل نمیکنن و عینک میزنن لابد عینک بهتره

لیزر کردن عوارض داره و ممکنه در آینده بینایی تو از دست بدی

یا دهنده بی منت😌😉

اولین بار که دکتر گفت باید عینک بزنی تا خود خونه گریه کردم خیلی حس بدیه خیلیی از وقتی لنز میزنم کمی راضی ترم بازم خوب شد با لنز اشنا شدم البته فقط برا بیرون میزنم و تو خونه عینک  چه میشه کرد دیگه🙂

غلط کرد هرکس گفت من همه جور مدل عینک زدم کرد مربع مستطیل می‌خوام برم از این دور طلایی ها بگیرم دفعه ...

من میخام کائوچویی بگیرم ، دور طلایی هم داشتم ،

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
لیزر کردن عوارض داره و ممکنه در آینده بینایی تو از دست بدی

نه دیگه در اون حد 

پیر چشمی زود تر میگیری اگه قرنیه ات 

نارک باشه زایمان طبیعی نمیتونی انجام بدی از من بپرس که ۱۲ ساله عینک میزنم

دکتر متخصص چشم خدارحمتش کنه خودش بهم گفت نظر منو میخوای عمل نکن 

اگه ازچشم پزشک ها بپرسی میگن چشم من نمیشه اکثرشون عینکی هستن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر