2777
2789
عنوان

عینکیا بیاین:)

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 81 پست
برای ضعیف شدنه

🤦‍♀️🤦‍♀️

شمام این علائمو داشتین؟آخه من همیشه تار نمیبینم فقط موقع مطالعه و گوشی حس میکنم چشام از کاسه میزنه بیرونه و موج دار میبینم

به بقیه ام میگم مسخره میکنن

هرجور دوست داری فک کن دشمنت ک نیستم چرا بیشتر پزشکان عینک دارن لیزر نمیکنن  چون ایندش مشخص نیس ...

نه عزیزم پزشکا عمل نمیکنن چون برای جراحی مشکل پیدا میکنن لیزیک قدرت ریزبینی رو کاهش میده اما برای ما ادمای معمولی مشکلی نداره 

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم چشمام ضعیفه و عینکی ام ، چهره ها اگ فاصله بیشتر از ده متر باشه تشخیص نمیدم مثلا ، همیشه دو بینی ...

منم اول فقط دور بود الان آستیگمات شده اذیت میکنه 

۲۱ ساله عینک دارم و اصلا برام مهم نیست هر دو‌چشمم پنج دهم بینای دارن تکرار میکنم ۲۱ ساله عی ...

منم۲۱سالمه از۱۴سالگی عینک میزنم درجش ۱/۵هست خیلی ناراحتم بخاطرش

چیکار کنم حساس نباشم ؟

یه سوال ک همش ذهنمو درگیر کرده اینه ک چرا خود دکترا عمل نمیکنن و عینک میزنن لابد عینک بهتره

دقیقا منم میگم نکنه بعداً دکتر بشم و دیگه نخوام عمل کنم😂😐

من یک و نیم ،  و آستیگمات، تموم خواندم عینکی ان ، البت ک من منظم نمیزنم چون فریم عینکمو ندوست.. ...

من عینک اولمو اون اول که انتخاب کردم دوست داشتم بعد چند سال خوشم نیمد ازش دیگه نزدم چشمام ضعیف تر شد این دفعه فرم عینک دوستمو گذاشتم رفیق صمیمیم بود فوت شد تنها چیزی که ازش دارم عینکشه

من ک بچه های فامیل اولین بار بم گفتن ۴ چشمی اهمیت نمیدم چون دوست دارم واضح ببینم

اینا که اینطور میگن خیلی عوضی ان من قبلاً ام که عینک نمیزدم هیچ وقت به خودم اجازه نمی‌دادم اینطور بگم به کسی 

من عاشق عینک هسم، ولی اومدم با ذوق زدمش گفتم بهم میاد چطوره؟!؟ گف دیگ خجالت میکشم کنارت راه برم از ب ...

اهمیت نده بهش منم بابام میگه فرم عینکت خیلی تو چشمه نقره ای فرمش ولی عوض نمیکنم تنها یادگاری دوستمه و دوست دارم فرمشو 

بچه ها هیچ کس مثل من نبوده و امیدوارم نباشه 

من شماره چشمم بالاست ولی خدارو شکر فرد موفقیم فوق دیپلم دارم 

من توسن ۲۵ سالگی نامزد کردم و چون برام مهم بود که طرفم بدونه من عینکیم تموم مراسم اولیه رو عینک زدم حتی با پسره رفتم بیرون عینک به چشم داشتم تا بله گفتم 

دوماه صیغه شدیم با رضایت خانواده ها 

پسره بعد یک ماه و نیم گفت تا چشمات رو عمل نکنی من عقدت نمیکنم و من تو مجردی دکتر های زیادی رفتم ولی چون قرنیه چشمم نازکه اجازه عمل هیچ دکتری بهم نداد 

اون شبی که پسره به من گفت نمیخوامت چون عینکی هستی تا صبح فقط قه قهه میزدم انگار خل شده بودم شاید باور نکنین 

مادرمینا به حالم گریه میکردن 

اون پسر به مادرم گفت اگر دخترت زایمان کنه چشماش ضعیفتر هم میشه 

گذشت و گذشت تا شوهرم اومد خواستگاریم 

آنقدر در مورد عینک درکم کرد و حالا دوتا پسر دارم و بامزه اینه با زایمان پسر اولم چون آب هویج خیلی خورده بودم شماره چشمم حدود یک نمره کم شد 

ایشالا مثل من کسی تو زمین خدا براش پیش نیاد 

منم عینکی ام فقط عروسی و مجالس لنز میذارم اگه لیزیک و اینا خوبه چرا خود چشم پزشکا عینک میزنن ؟ 🥴🥴 ...

وای یادم انداختی😭 مثلاً تو عروسی چشمام نمیبینه اونجا واقعاً دلم میشکنه عینک میزنم زشت میشم نمیزنم نمیبینم یا زمستون میخوای برف بازی کنی با عینک نمیشه میخوای والیبال بازی کنی با عینک نمیشه 

فقط وقتی بیرونی عینک نزدی  آشنا تو‌رو‌میببنه  تو محل نمیدی (چون نمیبینیش) اون میزاره پا ...

من دوستم می‌گفت صدات زدم برگشتی مثل گیج و منگا نگاه کردی رفتی 😂 گفتم لابد عینک نزده بودم 

وای یادم انداختی😭 مثلاً تو عروسی چشمام نمیبینه اونجا واقعاً دلم میشکنه عینک میزنم زشت میشم نمیزنم ن ...

خیلی سخت گرفتیا 

بابا بی خیال زندگی رو عشقه 

لنز فصلی بگیر حالش رو ببر 

من حتی استخر میرم لنز میزنم با عینک شنا 

بیرونم برم لنز میزنم با عینک آفتابی 

اولین بار که دکتر گفت باید عینک بزنی تا خود خونه گریه کردم خیلی حس بدیه خیلیی از وقتی لنز میزنم کمی ...

منم تو همون مطلب گوله گوله بی صدا ازم اشک میومد😂