2777
2789
عنوان

عینکیا بیاین:)

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 81 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخی  انشالله عزیزم  یاد خودم افتادم  وقتی فهمیدم چشمام ضعیفه  دوازده سالم بود ...

چقدر قشنگ بود این پیامت منم یادمه چند سال پیش یه پسره ای بهم خندید ولی کم نیاوردم عینکمو زدم به چشمم سرمو گرفتم بالا و با غرور رد شدم😂 ولی وقتی خودم تنهام گاهی بخاطر اینکه باید عینک بزنم ناراحت میشم 

عزیزم لنز چه قیمته؟

قبل کرونا من ۲۰۰ خریدم ساده و رنکی فرق نداشت سال ۹۸

طبی بود فقط

الان چند ساله چون جایی نرفتم نخریدم

گرونتر شده قطعا

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
هرجور دوست داری فک کن دشمنت ک نیستم چرا بیشتر پزشکان عینک دارن لیزر نمیکنن  چون ایندش مشخص نیس ...

واقعاً میگی؟من خیلی دلم میخواد بدون عینک ببینم ولی میترسم از عمل الان ام که اینو گفتی دو دل شدم💔

وای یادم انداختی😭 مثلاً تو عروسی چشمام نمیبینه اونجا واقعاً دلم میشکنه عینک میزنم زشت میشم نمیزنم ن ...

لنز بزن تو عروسیا

من باشگاه میرم از دور کسی سلام میکنه نمیفهم کی هست یا نمیتونم لب خونی کنم

باید حتما برم نزدیک

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
من پرسیدم ازش  گفت با عمل لیزیک قدرت زیر بینی از دست میره در زندگی معمولی ما هیچ احتیاجی به زی ...

مطمئینی؟؟؟

من دلم میخواد جراح بشم بخدا اگه بدونم جراح میشم قید عمل کردنو میزنم با عشق عینک میزنم 

فقط بشه وارد رشته پزشکی بشم😍

این همه پیام دیدم هیچ کدوم مثل این لبخند و ذوق به لبم نیورد🥲

من عینک اولمو اون اول که انتخاب کردم دوست داشتم بعد چند سال خوشم نیمد ازش دیگه نزدم چشمام ضعیف تر شد ...

عزیزم چ دردناک 💔

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
کایوچویی ام خوبه ، دیر ام خراب میشه لامصب خیلی گرون شده 

🥲 ارع دوستم گف دو نیم عینکش تموم شده ، 

والا بر منکه لین قیمت زیاده 🚶

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
بچه ها هیچ کس مثل من نبوده و امیدوارم نباشه  من شماره چشمم بالاست ولی خدارو شکر فرد موفقیم فوق ...

خدا اگه بخواد درست میکنه اینقدر این جمله رو قبول دارم خدا غیر ممکن رو ممکن میکنه

عزیزم انشاالله همیشه موفق باشی

آب هویج نمره چشم رو کم میکنه ؟حتی اگه آستیگمات باشی؟

خدا اگه بخواد درست میکنه اینقدر این جمله رو قبول دارم خدا غیر ممکن رو ممکن میکنه عزیزم انشاالله همی ...

دیه الان آنقدر رو خودم کار کردم دیگه برام اصلا مهم نیست 

آب هویج برای من خوب بود 

ولی حتما روزی یه لیوان میخوردم

خیلی سخت گرفتیا  بابا بی خیال زندگی رو عشقه  لنز فصلی بگیر حالش رو ببر  من حتی است ...

آره واقعا سخت میگیرم ولی دست خودم نیست

لنز فصلی چطوره؟

لنز گرونه چند هفتس به خانواده میگم چشام اذیت می‌کنه حتی یه دکتر نبردن معاینه کنه

کاش خودم پول این چیزا رو داشتم 

آره واقعا سخت میگیرم ولی دست خودم نیست لنز فصلی چطوره؟ لنز گرونه چند هفتس به خانواده میگم چشام اذی ...

لنز فصلی خیلی با کیفیته و سبک 

تو نت هست 

چند سالته؟

کار در منزل بگیر. پس انداز کن