2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 27 پست
اره یه هفته بعد بیبی رفتم ازمایش گفت یه ماهو نیمه حامله ای قبول نمیکردم میگفتم مال من نیس ازمایشه😂ت ...

ای خدااا 😘😍 چه کیفی میده اینجوری ❤️❤️

من سرویس شدم انقدر انتظار کشیدم متاسفانه در جریان روزهاشم هستم چه برسه به اینکه یه ماهو نیم بگذره نفهمم خاملم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنووون عزیزم اخه میگن ازمایش یک هفته بعد از تاخیر پریود  زود نیست الان برم ؟ تازه موعدم

یه هفته صبرکن بعدبرو ازالان بری پایین میشه استرس میگیری

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰
میفهمم چه حسی داری 😔😔❤️❤️ ماه دیگه مامان میشی خواهش میکنم غصه نخور یه فیلم خنده دار ببین یا برو ...

هعی هرکاری میکنم نمیشه 🤧😖🥺

😭🖤دادا همیشه به فکرتم💔😔fatim               میدونی ته نامردیه که بدون خداحافظی رفتی رفیق😭⚰
ای خدااا 😘😍 چه کیفی میده اینجوری ❤️❤️ من سرویس شدم انقدر انتظار کشیدم متاسفانه در جریان روزهاشم ه ...

ایشالا از این به بعد روزای به دنیا اومدنشو بشماری عزیزم😍😘

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
منم ماه پیش خیلییی گریه کردم میفهممت انگار ادم سِر میشه این ماه زیاد واسم مهم نیست انگار ! ولی به ...

خدا بزرگه ایشاالله هم من هم تو نی نی دار میشیم🤲🕊🍃

😭🖤دادا همیشه به فکرتم💔😔fatim               میدونی ته نامردیه که بدون خداحافظی رفتی رفیق😭⚰