اره اینجا خیلی دیدم حتی روز موعد هم منفی شده ولی بعد ۳ روز مثبت شده
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
قربون خودتو انرژی مثبتی که دادی یاسمن جون 🥲😍 یه روز اخه ماهای پیش مدروکسی میخوردم سر ۲۶ روز ...
ایشالله که مامان شدی رفته😍😍
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
بیبی چک منفی شد اما ازمایش مثبت بوود ؟ وااای جه هیجان انگییز 😁
اره یه هفته بعد بیبی رفتم ازمایش گفت یه ماهو نیمه حامله ای قبول نمیکردم میگفتم مال من نیس ازمایشه😂تا ازمایش دومو ندادم به هیشکی نگفتم خودمم قبول نداشتم
از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
یاسمن جون الان یادم اومد چرا عکست اشناست 😍 اولین بیبی چک منفی که گذاشتم باهم صحبت کرده بودی ...
ایشالله ایشالله😍😍😍😍