2777
2789
عنوان

بیبی چک

274 بازدید | 27 پست

من یه روز قبل موعدم بیبی منفی شد

ممکنه چند روز دیگه مثبت شه ؟

خانوما یه نفر میگفت وقتی زودتر از موعد پریود میشی لقاح انجام میشه ولی لانه گزینی نمیشه و انگار میفته

نظر شما چیه ؟

چند روز مونده به موعدتت؟ 

اره اینجا خیلی دیدم حتی روز موعد هم منفی شده ولی بعد ۳ روز مثبت شده 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منی ک بیبی چکم منفی شد به زور به دکتره میگفتم ازمایش اشتباه شده من حامله نیستم😑دوباره ازمایش دادم

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چند روز مونده به موعدتت؟  اره اینجا خیلی دیدم حتی روز موعد هم منفی شده ولی بعد ۳ روز مثبت شده& ...

قربون خودتو انرژی مثبتی که دادی یاسمن جون 🥲😍

یه روز

اخه ماهای پیش مدروکسی میخوردم سر ۲۶ روز پریود میشدم ولی سیکل خودم ۲۸ تا ۳۰ روز

این ماه مدروکسی نخوردم

قربون خودتو انرژی مثبتی که دادی یاسمن جون 🥲😍 یه روز اخه ماهای پیش مدروکسی میخوردم سر ۲۶ روز ...

ایشالله که مامان شدی رفته😍😍

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بیبی چک منفی شد اما ازمایش مثبت بوود ؟ وااای جه هیجان انگییز 😁

اره یه هفته بعد بیبی رفتم ازمایش گفت یه ماهو نیمه حامله ای قبول نمیکردم میگفتم مال من نیس ازمایشه😂تا ازمایش دومو ندادم به هیشکی نگفتم خودمم قبول نداشتم

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
ایشالله که مامان شدی رفته😍😍

یاسمن جون

الان یادم اومد چرا عکست اشناست 😍 

اولین بیبی چک منفی که گذاشتم باهم صحبت کرده بودیم

امیدوارم این ماه جفتمون مامان شیم 😍نی نی های سالم و توپولی ❤️❤️

یاسمن جون الان یادم اومد چرا عکست اشناست 😍  اولین بیبی چک منفی که گذاشتم باهم صحبت کرده بودی ...

ایشالله ایشالله😍😍😍😍